Sæson 4 af den til tider fænomenale antologiserie “True Detective” er under udvikling.

Den nye sæson har endnu ikke fået grønt lys af HBO, men tv-netværket har bestilt et manus skrevet af “Tigers Are Not Afraid”-instruktør og -forfatter, Issa López. “Moonlight”-instruktør Barry Jenkins er tilkoblet det næste kapitel i antologien som executive producer.  Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Læs også: “Disney annoncerer ‘Løvernes konge 2’ – inspireret af ‘Godfather 2′”

I modsætning til samtlige tidligere sæsoner i serien får Sæson 4 en undertitel. “True Detective: Night Country” hedder sæsonen, skulle den få et go fra HBO. Andre hints om hvad den kommende fortælling handler om, har vi ikke fået.

“True Detective”-skaber Nic Pizzolatto vender for første gang ikke tilbage til serien. Han forventes dog at blive krediteret som executive producer på trods af ikke at have nogen form for indflydelse. Seriens originale Sæson 1-stjerner, Woody Harrelson og Matthew McConnaughey, forventes ligeledes at vende tilbage som executive producers.

I tilfældet af at serien får grønt lys, vil López instruere den første episode. Om Jenkins, der ligesom López er mere end habil inden for instruktørkunsten, også skal instruere rapporteres ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: