I 1984 sang Nanna titelsangen til Bille Augusts filmatisering af Bjarne Reuters “Busters verden”. I den kommende genindspilning bliver det Joey Moe, der synger for.

Den 17. juni 2021 får “Buster” premiere.

Genindspilningen af “Busters verden” bliver instrueret af Martin Miehe-Renard, der også har stået bag kameraet på genindspilninger af “Far til fire” og “Min søsters børn”.

Denne gang får Miehe-Renard hjælp bag kameraet af sangeren Joey Moe, der også står for at skrive en ny titelsang:

”Jeg har altid haft en pulserende drøm om at blive instruktør, og jeg kunne ikke forstille mig en bedre start på karrieren end som Martins højre hånd. Jeg har skrevet manuskripter og gjort en masse erfaringer de seneste par år, der gør, at jeg føler mig stærk i feltet. Derudover giver mit arbejde med børn og unge gennem Voice Junior naturligvis også et relevant fundament på settet for mig,” udtaler Joey Moe om sin nye rolle som instruktørassistent.

Moe står som sagt også bag titelsangen, der skal løfte en tung musikalsk arv fra Nannas elskede “Buster”:

Titelsangen blev til på en af de magiske øjeblikke, hvor den simpelthen bare kom til mig, uden at jeg skulle lede efter noget som helst. Samme dag som producenten havde spurgt mig, landede den under aftensmaden, og første draft af sangen lå der en time efter. Det er ikke altid, at man er så priviligeret, at kreativiteten overtager uden effort, men når der er adgang på den måde, så er det at lave musik magisk på et helt andet plan” fortæller Joey Moe. 

Læs også Reboot af “Busters Verden” er på vej

Optagelserne til “Buster” begynder den 10. august.


Vis kommentarer (1)

#1 Fc-Sonny 3 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: