Årets BUSTER-priser er blevet uddelt


Årets udgave af børne- og ungdomsfilmfestivalen BUSTER er så småt ved at ebbe ud. Til og med i morgen, den 15. september, kan du dog stadig se op til flere interessante BUSTER-titler i biograferne, og du kan naturligvis se det komplette program på festivalens hjemmeside.

Se også: Filmz TV på BUSTER 2013: Prostitution og adoption.

I går uddelte festivalen også sine årlige priser. Den garvede producer Per Holst, som Filmz TV interviewede forleden, vandt BUSTERs ærespris. I tidens løb har Holst bl.a. været med til at lave danske tegnefilmsperler som “Aberne og det hemmelige våben” og “Jungledyret Hugo”, der begge havde repremiere under årets BUSTER-festival.

Du kan se listen over samtlige BUSTER-vindere fra og med i morgen på festivalens hjemmeside, men blandt de andre prisvindere finder man også “Approved for Adoption” (Bedste dokumentar) og “Lilet Never Happened” (Ungdomsjuryens hovedpris), og forleden talte Filmz TV med filmmagerne bag begge film.

Filmz TV var tilmed til stede, da “Lilet Never Happened”-instruktøren Jacco Groen og filmens 15-årige stjerne, Sandy Talag, fik overrakt den glædelige nyhed om Ungdomsjuryens hovedpris. Klik på videoen herunder for at se Sandys følelsesladede reaktion!Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: