I David Cronenbergs kommende ”Maps to the Stars” går filmmageren i flæsket på Hollywood og hele kendiskulturen, der synes mere dominerende end nogensinde før.

Se også: Ny forskning: vaskebræt er et krav for at slå igennem i Hollywood

Og John Cusack, der har en hovedrolle i filmen sammen med blandt andre Julianne Moore, Robert Pattinson og Mia Wasikowska, er enig med sin instruktør. Hollywood er blevet overtaget af multinationale selskaber og i den moderne, amerikanske filmindustri er franchisen konge, fortæller han i et nyt interview med den britiske avis The Guardian.

”Hollywood er et horehus, og folk bliver sindssyge af at være der,” siger han og fortsætter: ”Hvorfor skulle man ikke have foragt for filmindustrien? Den stinker jo for det meste af tiden”.

I filmen spiller John Cusack en skruppeløs psykiater/massør, der tjener styrtende på fortvivlede og usikre filmstjerner. Og ifølge skuespilleren selv, er det da også blevet langt mere usikkert at være ung skuespiller i virkelighedens Hollywood i dag.

”Da jeg startede ud som ung skuespiller, tog folk sig af mig. I dag æder industrien de unge skuespillere og spytter dem ud igen. Det er svært at overleve uden at have nogen at klynge sig til,” siger han.

Du kan opleve John Cusack i “Maps to the Stars”, når filmen får dansk biografpremiere til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Baby Strong 9 år siden

Han får horehus til at lyde som noget negativt. Måske skulle han prøve med "lorte-spasser-MichaelBay-agtigt-hus".
Gravatar

#2 Goon 9 år siden

Skriv ny kommentar: