I begyndelsen af 2010 vil ABC lukke dørene op for den sjette og allersidste sæson af J.J. Abrams’ populære spændingsserie “Lost”, og selvom kortene holdes tæt til kroppen, når det gælder afsløringer af udviklingen i finalesæsonen, kan det dog annonceres, at endnu en skuespiller har sluttet sig til det faste cast.

Deadwood”-skuespilleren John Hawkes har fået en tilbagevendende rolle i showet, der i sin sidste årgang blotlægger skæbnen for de nødstedte folk fra Oceanic Flight 815.

Hawkes skal spille rollen som Lennon, der beskrives som en lurvet, irritabel og karismatisk talsperson og oversætter for formanden for et fremmed firma. Hans rolle er dog langt mere magtfuld, end det lader til ud fra hans position.

Hawkes har tidligere desuden bl.a. medvirket i filmene “American Gangster” og “Miami Vice”.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Wrangque 12 år siden

Kan godt lide at man stadig skriver "J.J. Abrams serie" når han jo ikke har haft noget, overhovedet, at gøre med den siden season 1 :) Han var med til at starte of course og selvfølgelig skal han have props! I get it :)

Anyway... Lyder MEGET spændende med John Hawkes. Han var god i Deadwood lige som han også er det i den fantastiske serie Eeastbound and Down ( CHECK IT OUT! Det er pisse sjovt! Danny McBride, John Hawkes, Will Ferrell osv.)

Desuden glæder jeg mig bare til en, uden tvivl, fantastisk sidste season!
Gravatar

#2 elwood 12 år siden

[url=
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 tranberg 12 år siden

Wrangque (1) skrev:
han jo ikke har haft noget, overhovedet, at gøre med den siden season 1 :)


Det passer jo ikke helt. Han har været executive producer på de fleste episoder.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#4 Wrangque 12 år siden

#2 Ikke helt :) More like: [url=

#3 Ja men executive producer betyder jo ingenting (tit... I tv i hvertfald). Hvis du har stukket en instruktør en 10'er kan du få en executive producer credit. :)

Jeg ved jo selvfølgelig ikke om han har haft en finger med i spillet her og der. Han har stort set intet med det at gøre i hvertfald.

Skriv ny kommentar: