John Logan hyret som Gladiator 2 forfatter!


Der har tit og ofte været gang i rygterne om en efterfølger til den oscar-vindende film “Gladiator”, der havde Russel Crowe i titelrollen. Nu ser det ud til at der for alvor sker noget.

Dreamworks Pictures og Universal Pictures har nemlig hyret manuskriptforfatteren John Logan til at skrive efterfølgeren, der efter sigende kommer til at foregå 15 år efter originalen.

Logan var en del af det oprindelige team der skrev originalen (sammen med David Franzoni og William Nicholson), så der er gode mulighed for en film i topklasse.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmz-Delenn 18 år siden

Det lyder lovende... jeg glæder mig allerede meget! John Logan er vidst ikke så dum en mand endda, at hyre til sin film.

Jeg glæder mig til at se hvad han har gjort ved Star Trek universet i Star Trek: Nemesis, som han blev hyret til at skrive. :)
Gravatar

#2 filmz-Jepper 18 år siden

Jesus!! FIND DOG PÅ NOGET NYT ISTEDET!! Hehe... Det er sku da for tyndt, Gladiator 2, det ville være det samme som at lave en Startacus eller Ben Hur 2, og hvor lamt ville det ikke være? ... Alt den prequel snak er sku ved at tage overhånd, men på den anden siden, penge er penge.

Skriv ny kommentar: