Endnu en sequel? Nej, sådan må det ikke blive, hvis du spørger Chad Stahelski, der er på vej med et “Chapter Two” til originalen “John Wick”. Inspirationen til at lykkes med en sequel kommer fra James Cameron.

Se også: ”John Wick” bliver til en trilogi

For det var James Cameron, der i sin tid fik den tilsyneladende umulige opgave at følge op på Ridley Scotts “Alien”. Det gjorde Cameron med den anderledes, men også vellykkede “Aliens”:

”James Cameron skabte ‘Aliens’. Jeg synes, at Cameron er et geni på grund af det. Han var sådan: ‘Jeg gider ikke lave de samme aliens igen, jeg laver den bare’. Jeg vil gerne være så modig at gøre det samme,” siger “John Wick”-instruktøren til Collider.

Dermed virker det til, at Stahelski stræber efter at gøre noget ganske andet i den kommende sequel med sin action-mand, der spilles af Keanu Reeves.

“John Wick: Chapter Two” får premiere d. 9. februar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

John Wicks? John Wick and several dogs?
Gravatar

#2 moulder666 7 år siden

Så hvor Alien -> Aliens gik fra Scifi-thriller til Scifi-actionfilm vil John Wick gå fra actionfilm til thriller? Aha...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Peteryde 7 år siden

Get away from MY DOG you BITCH
Gravatar

#4 Gorman 7 år siden

#3 okay humor :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Mr AC 7 år siden

Peteryde (3) skrev:
Get away from MY DOG you BITCH


Elegant - hvis det her var Imgur fik du min upvote ;-)
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Skriv ny kommentar: