Reboot af “Pirates of the Caribbean” bliver tilsyneladende uden Johnny Depp.

Disney overvejer angiveligt at genstarte succes-franchisen “Pirates of the Caribbean” – læs om det her.

Og det bliver uden Johnny Depp. Det er “Pirates”-forfatter Stuart Beattie, der til Daily Mail afslører, at Depp er færdig i rollen som Jack Sparrow.

Fyringen af Depp kommer efter historier om, at skuespilleren får sine replikker igennem en øresnegl, ligesom Depp modsatte sig en kvindelig skurk til “Pirates of the Caribbean 5”.

Næste store rolle for Johnny Depp bliver som titlens skurkagtige Gellert Grindelwald i “Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser”, der får premiere d. 15. november.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Star Trek fever 4 år siden

Så skal de gribe det markant anderledes an. Måske i en mere alvorlig retning. Min interesse er kølnet betragteligt.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 SverriJ 4 år siden

Jeg har det lige omvendt. Synes at Jack Sparrow gjorde filmene så dårlige. :P
Gravatar

#3 The one is back 4 år siden

skurkagtige Gellert Grindelwald så få Johnny Depp den i øresnegl igen?
Gravatar

#4 Justin 4 år siden

Kan ikke se hvilken forskel det gør hvordan der kommer de rette ord ud at skuespillerens mund ?

Jeg skal se det færdige resultat, så om de bruger grønne vægge, CGI, høretelefoner, og en hel masse andet er helt i orden med mig

Gravatar

#5 steadi07 4 år siden

#2 - helt enig. Tror POTC kunne klare sig fint uden Depp.
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

Hvis der skulle have været fælles standarder, burde han have fået sparket for længst. Alt det han har gjort privat og det der er rygtet han har gjort privat.

Personligt interesserer det mig ikke og jeg gider ikke sætte mig ind i det, men sagen er at James Gunn har skrdvet noget, som man kan tolke som dårlig smag og før han blev ansat af Disney, mens Johnny Depp faktisk har gjort noget aktivt, der er langt værre (hvis man altså skal tro det man har hørt)
Gravatar

#7 Johnny42 4 år siden

Hvis der skulle have været fælles standarder, burde han have fået sparket for længst. Alt det han har gjort privat og det der er rygtet han har gjort privat.Personligt interesserer det mig ikke og jeg gider ikke sætte mig ind i det, men sagen er at James Gunn har skrevet noget, som man kan tolke som dårlig smag og før han blev ansat af Disney, mens Johnny Depp faktisk har gjort noget aktivt, der er langt værre (hvis man altså skal tro det man har hørt)
Gravatar

#8 Mejse 4 år siden

#6 gør hele "hvis man altså skal tro det man har hørt" delen af det du skriver, ikke at der aldrig kan være tale om fælles standarder ?
kan også kun være tale om fælles standarder hvis tingen der er gjort er ens.

men ja han har nok lige så mange lig i skabet hvis ikke flere end de fleste andre, meeeeeeen lad nu bare dem der betaler hans løn om det...og så kan du jo købe billet til filmen eller ej :D
Gravatar

#9 Nagash 4 år siden

Hvad er problemet med at han får leveret sine replikker i en øresnegl? Og det er vel ikke noget instruktøren ikke ved. Kan ikke lige se, hvordan han skulle kunne gøre det i skjul. De kan vel for fanden se, om han har noget i øret og at en anden står og leverer linjerne til ham.
Så det er vel ikke noget der kommer bag på dem?

At han så har skabt sig under produktionen, skal selvfølgelig have konsekvenser.

Og ja, 1+2 var rigtig fede film. 3 haltede, med var okay. 4 suttede og så nægtede jeg at se 5. Ikke alene hans skyld, men var dog også ved at køre træt i karakteren.
Gravatar

#10 The one is back 4 år siden

Black sails Rules

Skriv ny kommentar: