Efter “Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand” blev et megahit, kommer det næppe som en overraskelse, at Disney gerne vil fortsætte med at smede pirateventyr, mens jernet er varmt.

Se også: Johnny Depp er klar til “Pirates of the Caribbean 5″.

Johnny Depp har dog tidligere været lidt påpasselig med at påbegynde en femte film lige med det samme, men lader nu til at have ændret mening. Ifølge et nyt rygte er Depp nemlig tæt på at skrive under på at medvirke i “Pirates of the Caribbean 5”.

Skulle Depp være klar på endnu en omgang skumsprøjt, kan filmens optagelser først påbegyndes efter “The Lone Ranger” er færdig med at blive skudt, hvilket realistisk set sætter biografpremieren til 2013 som det tidligste.

Et manuskript til “Pirates of the Caribbean 5″ er allerede blevet skrevet af Terry Rossio, som også har været med til at skrive franchisens andre film.

Se også: ”Pirates of the Caribbean 5” er færdigskrevet.Vis kommentarer (55)
Gravatar

#41 Babo Rises 12 år siden

mizz-depp (40) skrev:
Og Johnny skriver sgu ikke kun for pengene,


Øhhh jo. Det gør han. Hvis han elskede rollen, ville han give slip på den, fremfor at gentage den (indtil videre 4 gange).

mizz-depp (40) skrev:
Han ville sikre sig at manuskriptet var godt, før han sagde ja


Javel. Sikke et manuskript der kan være på en Pirates 4. Det eneste han ville sikre er, at han opgav det rigtige kontonummer.
Gravatar

#42 Kruse 12 år siden

Babo Rises (41) skrev:
Hvis han elskede rollen, ville han give slip på den, fremfor at gentage den (indtil videre 4 gange).


"If you love somebody, set them free" Er det den tankegang der er bag dette argument? Ellers synes jeg lidt at det er et mærkeligt argument, da det da netop giver god mening at gentage rollen i flere film, hvis han er så vild med at spille den.

Men ellers er jeg enig med dig i at der nok meget er pengene der spiller ind i dette valg + at han ikke rigtigt behøver at anstrenge sig for at spille rollen.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#43 Babo Rises 12 år siden

Kruse

Depp elsker mere pengene end rollen. Og han er kørt død i den og burde vel stoppe hvis han ikke vil ødelægge lidt af mytologien, når niveauet er så lavt for hver fortsættelse.
Gravatar

#44 Batsy 12 år siden

43# Ja det JO dig og sikkert nogle andre der synes niveauet er lavt, men der os andre der tænker anderleds der syndes niveauet er stadig højt!, jeg synes det stadig er højt oppe og tror Depp synes det samme 8)
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#45 Highland Park 12 år siden

Depp gør det formentlig også, fordi hans egne børn, ligesom så mange andre på deres alder, holder meget af filmene og ikke mindst Jack Sparrow:
http://filmz.dk/jack-sparrow-besoegte-engelsk-skol...

Det ville jeg sagtens kunne forstå.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#46 Kruse 12 år siden

Babo Rises (43) skrev:
Depp elsker mere pengene end rollen.


Det er jo strengt taget kun spekulationer, og kun det er vel kun Depp som ved det præcist. Men jeg er tilbøjelig til at give dig ret.

Babo Rises (43) skrev:
Og han er kørt død i den og burde vel stoppe hvis han ikke vil ødelægge lidt af mytologien


That ship has sailed a long time ago...
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#47 Alex- 12 år siden

Synes bestemt ikke Johnny Depp kunne have gjort det bedre. Han er altid formidabel som Jack Sparrow og vil forhåbentlig ikke ligge kompasset på hylden endnu, intet at udsætte på det. Det er mere manuskriftforfatteren der er på min shit-list..
Gravatar

#48 Lord Beef Jerky 12 år siden

#39 Jeg tænkte nu på en masse genrefilm ved min påstand... der er masser af komedier uden en velfungerende historie, som jeg finder pissesjove og sågar også mange actionfilm jeg finder underholdende på trods af den manglende historie. Men ellers er jeg helt enig =)
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#49 Babo Rises 12 år siden

#46

ja, det er vel kun Depp der ved sandheden. Det må han også selv om. Jeg synes han har været skidt kørende i meget lang tid. Han var direkte forfærdelig i The Tourist. Bare han ikke tager skade ;)
Gravatar

#50 Djibyman 12 år siden

Babo Rises (49) skrev:
Han var direkte forfærdelig i The Tourist. Bare han ikke tager skade ;)


Øv, lånte 3 film i Blockbuster i går, så 2 og gemte en til i dag, The Tourist, men rolig, jeg havde lidt på fornemmelsen at den ville være dårlig, nu er det bare blevet bekræftet, havde egentlig også mere lånt den på grund af konen, ligesom de 2 andre lorte film,dårlig film weekend;-)
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.

Skriv ny kommentar: