Efter “Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand” blev et megahit, kommer det næppe som en overraskelse, at Disney gerne vil fortsætte med at smede pirateventyr, mens jernet er varmt.

Se også: Johnny Depp er klar til “Pirates of the Caribbean 5″.

Johnny Depp har dog tidligere været lidt påpasselig med at påbegynde en femte film lige med det samme, men lader nu til at have ændret mening. Ifølge et nyt rygte er Depp nemlig tæt på at skrive under på at medvirke i “Pirates of the Caribbean 5”.

Skulle Depp være klar på endnu en omgang skumsprøjt, kan filmens optagelser først påbegyndes efter “The Lone Ranger” er færdig med at blive skudt, hvilket realistisk set sætter biografpremieren til 2013 som det tidligste.

Et manuskript til “Pirates of the Caribbean 5″ er allerede blevet skrevet af Terry Rossio, som også har været med til at skrive franchisens andre film.

Se også: ”Pirates of the Caribbean 5” er færdigskrevet.Vis kommentarer (55)
Gravatar

#11 Bruce 12 år siden

Hvis jeg fik 100 mill ned i foret for lidt slapstick performance, så ville jeg nok også kvæle min stolthed en films tid mere.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#12 Nothinunik 12 år siden

Jeg er fuldstændig enig med Bruce (#11).. For den hyre Depp får for de film er jeg sikker på hvem som helst vil skrive under på en hvilken som helst rolle..

og så i øvrigt sige hvad som helst til pressen om hvorfor..
Gravatar

#13 StarWarsFan11384EB 12 år siden

4'eren, der er ret god, lægger op til en 5'er. Især hvis man ser den korte scene efter rulleteksterne, som jeg ikke vil afsløre.
Gravatar

#14 StarWarsFan11384EB 12 år siden

Jeg er klar til nye film i serien, men bare de får Pintel og Ragetti, Mr. Cotton og hans papegøje, Marty og aben Jack med igen. Dem savnede jeg lidt undervejs.
Gravatar

#15 PredatorX 12 år siden

Jeg kan også sagtens forstå Depp... Personligt er jeg ligeglad med om de laver flere. Hvis de skulle have stoppet mens legen var god skulle de aldrig have lavet nogle sequels. 2, 3 og 4 er nærmest lige ringe i mine øjne. For mig fungerer kun første film. Hvis de kan lave flere i den kvalitet så bliv dog endeligt ved for min skyld :D Hvis ikke, er det ikke sådan at jeg kan gå hen og blive skuffet over noget alligevel..
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#16 Alex- 12 år siden

x marks the spot (6) skrev:
Stooop! Ikke flere "Pirates"-film.
Nr. 4 var jo fuldstændig ligegyldig.


Vil give dig delvist ret. 4'eren var virkelig ikke noget at råbe hurra for. For min skyld måtte de godt dele den op i fire afsnit og sende den over søndagene på tv2 som miniserie. Bedre var den sgu ikke. Men håber trods alt at de kan rette op på den med en 5'er og eventuelt 6'er. Elsker den franchise så for min skyld må de godt malke noget mere, selvom det kun er for pengenes skyld.
Gravatar

#17 BN 12 år siden

Nothinunik (12) skrev:
Jeg er fuldstændig enig med Bruce (#11).. For den hyre Depp får for de film er jeg sikker på hvem som helst vil skrive under på en hvilken som helst rolle..

og så i øvrigt sige hvad som helst til pressen om hvorfor..


Selvfølgelig. ... jeg ser blot sagen ud fra en filmfans synspunkt: Jeg vil jo gerne se ham i flere gode roller. Depp får mange penge for POTC-filmene, men jeg får ingen gode filmoplevelser. Og POTC stjæler tid fra andre interessante projekter, han måske ellers ville have givet sig i kast med.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#18 Collateral 12 år siden

BN (17) skrev:
Jeg vil jo gerne se ham i flere gode roller. Depp får mange penge for POTC-filmene, men jeg får ingen gode filmoplevelser.


Spot on! Og det er til trods for at den 4. film i serien ikke generede mig videre.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#19 Batsy 12 år siden

17# Han har dog fået roller i 4 forskellige film så som

The Rum Diary
21 Jump street
Dark Shadows
The lone ranger

så måske kan han komme med ny og god præstation måske i alle film!

Jeg selv glæder mig til the Dark Shadows, og håber Tim Burton har fundet sig selv igen i den her film! da den her film lyder meget intersant
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#20 Nukleon 12 år siden

POTC4 var godt nok den værste i hele serien. Komplet ligegyldig, uden nyhedsværdien fra den første eller det enormt episke ved 2/3.

Jeg vil sige 6/10. Den ville have kunne tilnærmet sig 7/10 hvis den ikke havde det subplot med præsten og havfruen.

Skriv ny kommentar: