Tilbage i begyndelsen juli var Jared Leto på et 24 timers lynvisit i London. Det samme sted, hvor DC Films var i fuld gang med at optage “Justice League”. Derfor var det oplagt at gætte på, at Jokeren ville hilse på i en cameo. Men det gør han ikke.

Se også: Jared Leto er utilfreds med “Suicide Squad: Føler sig snydt af Warner Bros.

Det er Heroic Hollywood, der nu afliver rygtet om, at Jokeren skulle være med i “Justice League”.

Dermed kunne det tyde på, at Jared Leto og Jokeren er sat på pause i DC-sammenhæng, da han altså hverken er aktuel i den kommende “Justice League” og sandsynligvis heller ikke i “The Batman”, hvor Deathstroke er hovedskurken.

Så måske har det store brud på tilliden imellem Jared Leto og DC Films efter de mange Joker-fraklip i forbindelse med “Suicide Squad” gjort, at vi ikke lige får Jokeren at se med det samme igen.

“Justice League” får premiere d. 16. november i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 sørenfk 6 år siden

håber aldrig at se jared leto som jokeren igen, han var forfærdelig i suicide squad.
Gravatar

#2 Sir_cumalot 6 år siden

Det var da en skøn nyhed, at gå på weekend til :-)
Gravatar

#3 Reborn Sith 6 år siden

Enig med #1
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 Star Trek fever 6 år siden

Fantastisk nyhed. Der var jo ingen Joker med i Suicide Squad. Så hvorfor lade som om der var en
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Jack Slater 6 år siden

1# 2# 3# 4#

Synes i er lidt hårde ;)

Det kan godt være det ikke var Heath Ledger niveau eller Jack N niveau eller Mark Hamill niveau, men alligevel en godkendt performance.
Gravatar

#6 Mr. Anderson 6 år siden

Jeg syntes Jared Leto's joker i sig selv, var fantastisk. Problem var bare, at det virkede som om hans version tilhørte et helt andet Batman univers. I en mindre humoristisk og mere thriller inspireret Batman film, ville hans version passe perfekt. Desuden var musikken og klipningen af Jared Leto's scener, jo også virkelig dårligt lavet.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#7 jamiemsm 6 år siden

glæder mig også mere til at se ham i en solo batman film. han var mega fed som jokeren :)
Gravatar

#8 Geekalot 6 år siden

#7 ikke sikkert du kommer til det. Den kommende Batman film er han hvert fald ikke hoved skurk i, hvis han overhovedet er med i den. Bliver den Batman film ikke et hit går der nok længe før vi får en Batman 2 at se :/
Gravatar

#9 mbelholm 6 år siden

Til alle jer som syntes at Leto er dårlig, så se lige denne her youtube klip.
PROOF Jared Leto Could Still Be A GREAT JOKER! samlet tid: 5:28 Min.
[url= til klip[/url]
Gravatar

#10 Geekalot 6 år siden

#9 rimelig god forklaring, mangler dog at se den endnu. Men tror alt det tuden der er med folk er de stadig går og tror at Ledger´s Joker er den eneste rigtige. De samme folk tudede også over at Affleck skulle være Batmam.. Filmen er klippet sammen af 2 forskellige editers, og det er nok den fejl der er størst ved den film. Dem der lavede Queen traileren, formåede at få folk hooked, og de fik lov at edit den første del af filmen, hvor David Ayer lavede det sidste edit. Så får man noget der ikke er ens, og ikke duer

Skriv ny kommentar: