Ifølge Variety er tv-forfatteren Jon Vitti blevet udset til at skrive manuskriptet til opfølgeren af 20th Century Fox’ computeranimerede eventyr “Ice Age” samt filmversionen bygget over Matt Groenings populære serie “The Simpsons”.

Vitti har bl.a. leveret manuskripter til serierne “The Simpsons”, “King of the Hill” og “Da Ali G Show” og er senest blevet hyret til at skrive “Dinner for Schmucks”, DreamWorks’ genindspilning af Francis Vebers franske komedie “Le Diner de Cons”. Filmen vil bl.a. have Sacha Baron Cohen (Ali G) på rollelisten.

Der er dog ingen officielle udmeldinger fra 20th Century Fox endnu.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 filmz-zept 17 år siden

Glædah mig allerede! Glæder mig max til simpsons filmen!!!
Og han har da lavet simpsons afsnit og andet godt før :D
Doh
Gravatar

#2 PredatorX 17 år siden

En opfølger til "Ice Age"?... please don't... Det ville være det samme som at lave en Planet of the Apes 2... ehm... nå nej.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 filmz-fuse667 17 år siden

En filmversion af The Simpsons. Det kan sgu da næsten kun gå helt galt!
Gravatar

#4 Martindan 17 år siden

mmm... Simpsons the movie.... grrrrr
for cryin' out loud......
Gravatar

#5 filmz-sanjo 17 år siden

Simpsons the movie, kan kun blive en katastrofe. Jeg elsker serien, men at se den som en film, ville ikke være godt. Jeg tror ikke at den ville kunne holde standarden.
"If there is no struggle, there is no progress"
Gravatar

#6 Martindan 17 år siden

Jeg tror en Simpsons film vil holde max.... Især hvis man hyrer en som Jon Vitti der har skrevet til Simpsons før, til at skrive filmen.. og så skulle Matt Groening nok også ha lidt at skulle sagt...

Jo kan ikke se hvorfor den ikke skal kunne holde standarden.. Om man ser et afsnit på en halv time eller en film på halvanden.. Jeg ville godt kunne holde til Simpsons humor på en halvanden time...

Synes personligt den nye sæson (og alle de andre men især den nye) er suveræn så kan ikke se hvorfor den ikke skulle kunne holde standarden...
for cryin' out loud......
Gravatar

#7 Slettet Bruger [1698454606] 17 år siden

Du synes at sæson 15 er suveræn?
Anyway, der er jo forskel på om du ser et afsnit på 23 minutter, (tegnet) eller du ser en spillefilm på halvanden time (live action). Du kan du vel næppe argumentere i mod.
Du kan sammenligne det med eksempelvis Flintstones. Er heller ikke ligefrem to udbredt roste film. Det er ikke fordi jeg ikke kan li' Simpsons. Jeg elsker hvert og ét afsnit og har set næsten alle sammen utallige gange. Men en film vil skade mere end den vil gavne.
Gravatar

#8 filmz-seraph 17 år siden

Bliver det ikke en animeret film ??... man kan sku da ikke lave simpsons med rigtige skuespillere...
Du har ikk' gi'et 1½ million for et hus uden tag!!!
Gravatar

#9 filmz-fuse667 17 år siden

Jeg tvivler stærkt på det!!!
Gravatar

#10 filmz-herskegut 17 år siden

Ville nu da også mene den skulle være animeret, tror da ikke der er nogen som vil se Homer spillet af en rigtig skuespiller.
Ifølge DR, Danmarks 8.-største filmnørd! ;P
The next sentence is fake,
The previous sentence is true.

Skriv ny kommentar: