Jonathan Nolan instruktør på Superman-filmen “The Man of Steel”?


Ifølge websitet IESB rygtes det nu, at Jonathan Nolan – Christopher Nolans bror – vil få sin instruktørdebut med intet mindre end den nyligt annoncerede Superman-film “The Man of Steel”.

Jonathan Nolan har indtil videre kun arbejdet som manuskriptforfatter, hvor han bl.a. har været med til at skrive “Memento”, “The Dark Knight” og “The Prestige”.

Det siges også, at han skal være med til at skrive filmen sammen med David Goyer, som han også arbejdede sammen med på “The Dark Knight” og den kommende, tredje Batman-film.

Christopher Nolan, der næste gang er aktuel i biograferne med sci-fi-thrilleren “Inception”, vil angiveligt springe på “Batman 3” som sit næste projekt og vil også fungere som producer på “The Man of Steel”.

Klik her for at læse flere “Superman”-nyheder.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 Patriarch 10 år siden

Ja ok. Hvorfor ikke.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 Riqon 10 år siden

LOL
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 KeepEvolving86 10 år siden

Nice. Men håber at de beholder Brandon Routh. Det var ikke hans skyld at Superman Returns ikke levede op til forventningerne. Det var stort set Bryan Singer efter min mening. Selvom han ellers er en af mine favorit filminstruktører. Han skal bare holde sig til X-men fremover hvad angår superheltefilm :D
Gravatar

#4 Hr. Nielsen 10 år siden

Skal da love for at Nolan brødrene får langt an på den kommercielle landgansgbro for store popkorn- og blockbusterfilm hvis disse nyheder holder helt 100....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#5 Jach 10 år siden

#4 Håber jeg de gør, er personligt ikke den store fan af de gamle Superman film og synes de fortjener en god ny start for man kan lave dem noget bedre i dag og vil derfor gerne se en genfortolkning af dem.
Og håber virkeligt at Batman 3 bliver den næste han laver.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#6 filmz-Is 10 år siden

Nice!
Gravatar

#7 Mr. Chriss 10 år siden

glæder mig allerede
Gravatar

#8 filmz-ab 10 år siden

Fin nyhed - jeg havde næsten troet Chris ville springe på projektet for en kort stund, da dette sikkert giver mange penge, men dette er heldigvis ikke tilfældet. Men kunne være sjovt at se, hvad J. Nolan kan filmisk.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#9 Christian Voldborg 10 år siden

Interessant nyhed! Så bliver det da med garanti en film, jeg skal se. Andre medier skriver, at Christopher Nolan har planer om, at dette skal kulminere i en Justice League-film.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#10 MOVIE1000 10 år siden

#9 enig
det bliver spændende at samligne det med hans brors film. men indtil videre er der ikke rigtig noget negativt at sige om filmen. men hvornår vil den få premiere
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: