Der er længe blevet spekuleret i, hvem der skal have æren af at være Batmans nye ærkefjende i den næste Batman-film. Nu begynder brikkerne muligvis at falde på plads.

Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt (“500 Days of Summer”) er efter sigende i forhandlinger med Christopher Nolan om at spille rollen som den geniale narcissist Edward Nygma, også kendt som Gækkeren. Det blev forleden bekræftet, at Jokeren ikke ville blive recastet i den tredje film.

Se også: Nolan slår fast: Jokeren vil ikke vende tilbage i “Batman 3″.

Gordon-Levitt er senere i næste måned biografaktuel i Nolans “Inception”, der har Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

”Chris syntes virkelig godt om Joseph [som skuespiller],” fortæller en kilde tæt på instruktøren. ”Der var først en joke mellem dem [på settet af ‘Inception’] om, at Joseph ønskede at medvirke i ‘Batman 3’, og emnet nåede nye højder i takt med, at optagelserne fortsatte.”

I den unavngivne tredje film vil publikum endnu engang følge Christian Bale i rollen som Bruce Wayne, mens også Michael Caine, Gary Oldman og Morgan Freeman forventes tilbage i deres roller.

Se også: ”Batman 3″ rammer biograferne i juli 2012.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#1 Hr. Nielsen 11 år siden

Fint valg, hvis det er sandt det der kommer fra rygtebørsen denne gang? Han minder dog meget om Ledger på en måde, gør han ikke? Okay, busted, jeg ville blot være den første med en kommentar ud af de sikkert ca 100 der kommer:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#2 peterDK 11 år siden

Bliver spændende at følge med i :) Har måske en lille forhåbning han ikke stjæler billedet for meget ligesom Ledger gjorde.
Gravatar

#3 moviefan20 11 år siden

Tvivler umiddelbart på at han er dygtig/erfaren nok til sådan en rolle, men vi må jo se når Inception kommer ud.
Gravatar

#4 filmz-Claudius 11 år siden

Det er forhåbentlig en and. Gækkeren passer efter min opfattelse ikke så godt ind i Nolans vision for Batman, medmindre karakteren er skrevet meget voldsomt om, i hvilket tilfælde brugen af karakteren synes omsonst.

Hellere Angelina Jolie som Catwoman og Ben Kingsley som Hugo Strange.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#5 elwood 11 år siden

Gækkeren?

Det sku da Grækeren ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 Bunta 11 år siden

Årh, Killer Croc ala. Arkham Asylum's version, spillet af the Governator. I'd hit it.

Edit: Men er egentlig også rimelig hooked på Joseph som Gækkeren. Erfaringer eller ej, I like the kid.
Gravatar

#7 Moog 11 år siden

#4
Angelina Jolie som Catwoman?

he he godt det er Nolan der bestemmer :)

Kingsley var til gengæld et rigtig godt bud... som Catwoman selvfølgelig ;)
Gravatar

#8 daneimp 11 år siden

Gækkeren synes jeg passer PERFEKT ind i Nolans Batman. Der er massere af plads til dybde og mysterier når skurken taler i gåder. Præcis ligesom Jokeren altid vendte op og ned på alt + nærmest var uforudsigelig. Om det skal være Joseph, tja, alle mente jo også det var fejlcast da Nolan valgte Heath til Jokeren ;)
Gravatar

#9 filmz-ab 11 år siden

Helt klart fantastisk og overraskende valg, hvis det bliver tilfældet - Levitt har det der skal til for at blive en god skurk. Og hold op hvor er jeg glad, at det nok ikke bliver Depp, som alle åbenbart vil se i den rolle.

#4

Jeg kan vist ikke være mere uenig med dig omkring det her. Jolie ville om nogen ødelægge ALT, da hun hverken kan spille eller passe ind. Og ja, lad os da så få Kingsley i endnu en ligegyldig skurk-rolle, han er i mine øjne helt til grin skuespiller, ihvertfald hans sidste mange optræden.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#10 Riqon 11 år siden

Det her lader til at være meget i tråd med tidligere spekulationer, så mon ikke det netop er hvad det er: Spekulationer. Jeg tror i hvert fald, vi skal tage det med et gran salt. Kildesitet ser da også rigtig gossip-agtigt ud. Nyhedens indledende kommentar, "Nu begynder brikkerne muligvis at falde på plads", er efter min mening en tand for optimistisk.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: