Joss Whedon, der tidligere har lavet tv-serierne “Buffy – The Vampire Slayer”, “Angel”, “Firefly” og filmen “Serenity”, har skrevet kontrakt med Fox om at skabe en ny tv-serie. Serien vil få navnet “Dollhouse”, og Whedon får selskab af skuespilleren Eliza Dushku, der tidligere har medvirket i “Buffy” og “Angel”.

“Dollhouse” vil omhandle en gruppe individer, der er blevet udstyret med ‘personlighedspakker’, der giver dem forskellige identiteter med tilhørende sprogkundskaber, fysiske evner og minder, som de bruger på forskellige opgaver. De bliver styret af et laboratorie, der sletter deres minder, når hver opgave er overstået.

Dushku skal spille kvinden Echo, en af de kontrollerede individer, der er ved vågne til bevidsthed og begynder at stille spørgsmål til sin eksistens.

Der er foreløbig bestilt syv afsnit af serien til 2008 med en pris på $1,5 – 2 mio. per episode.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Bardoboy 14 år siden

SÅDAN!!!! Det var da en nyhed jeg virkelig kunne se frem til!!! Wehooo! :D Joss is back!!
Gravatar

#12 NightHawk 14 år siden

# 3 -

Ved godt at det var Universal der producerede Serenity, så jeg prøvede skam heller ikke, at gi' Fox nogen kredit. :)

Når jeg skriver, at der blev rådet bod på Firefly's bratte afslutning, var det set ud fra et fan synspunkt/tilfredstillelse og ikke fordi jeg mente det var Fox fortjeneste. :)

# 4 -

Klart at i en perfekt verden, ville vi alle jo gerne hellere ha' set flere sæsoner af Firefly. Men set ud fra seriens skæbne så var Serenity vel det optimale, der ku' opnås på den front. Og samlet set syntes jeg, at den løsning, når det nu ikke ku' være anderledes, fungerede glimrende.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#13 filmz-yoshimura 14 år siden

Lyder spændende.

Jeg har aldrig set lyset i Buffy og Angel, men det lyder, som om man burde give dem en chance. Firefly var jo ganske enkelt fænomenal.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#14 NightHawk 14 år siden

# 13 -

Kan kun på det varmeste anbefale dig, at købe både Buffy og Angel, som jeg betragter som mine bedste køb nogensinde.

Hvis du syntes Firefly var fænomenal, er det intet sammenlignet med "Buffy" og "Angel", der begge kan beskrives som værende mesterværker i tv-serie historien. Intet mindre.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

Skriv ny kommentar: