Joss Whedon, der tidligere har lavet tv-serierne “Buffy – The Vampire Slayer”, “Angel”, “Firefly” og filmen “Serenity”, har skrevet kontrakt med Fox om at skabe en ny tv-serie. Serien vil få navnet “Dollhouse”, og Whedon får selskab af skuespilleren Eliza Dushku, der tidligere har medvirket i “Buffy” og “Angel”.

“Dollhouse” vil omhandle en gruppe individer, der er blevet udstyret med ‘personlighedspakker’, der giver dem forskellige identiteter med tilhørende sprogkundskaber, fysiske evner og minder, som de bruger på forskellige opgaver. De bliver styret af et laboratorie, der sletter deres minder, når hver opgave er overstået.

Dushku skal spille kvinden Echo, en af de kontrollerede individer, der er ved vågne til bevidsthed og begynder at stille spørgsmål til sin eksistens.

Der er foreløbig bestilt syv afsnit af serien til 2008 med en pris på $1,5 – 2 mio. per episode.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 NightHawk 14 år siden

Lyder som om, at der er endnu en super serie på vej fra Whedons kreative hjerne. Og med Eliza Dushcu om bord også så lover det jo allerede nu til at blive godt.

Så kan man jo blot håbe på, at idioterne på Fox ikke denne gang fejer benene væk under en serie, der har potentialet til at blive noget stort, som de bla. gjode med Eliza Dushcu's Tru Calling, (28 afsnit) og Whedons egen Firefly, (14 afsnit), der mht. sidsnævnte dog blev rådet bod på med Serenity.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#2 blahblah 14 år siden

Waho!
Håber det bliver godt, forlbigt jeg er skeptisk. Kan ikke så godt lide Dushku.
Forløbig er aftalen på 7 afsnit, så ingen pilot.
Gravatar

#3 loki 14 år siden

Det er kun fordi Joss skal stå for dette, at serien bliver set - konceptet lyder godt nok en anelse søgt. Men med det sagt, så bliver den helt sikkert også set netop fordi det er ham :)

Men at han gider at arbejde sammen med Fox "news" corp igen fatter jeg minus af. Så be'r man næsten om problemerne. Og mht. Serenity, så var det Universal der rådet bod på det - lad os endelig ikke give Fox kredit for det.
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 natterjack 14 år siden

Ufatteligt at han gider arbejde med Fox igen, hvis de også fucker den her serie op er det lidt svært at have ondt af Whedon. Bryder mig heller ikke om Dushku, så forventer ikke det store endnu.

Derudover vil jeg næppe mene der blev rodet båd på Firefly med Serenity, acceptabel afslutning, men intet ift. eksempelvis to sæsoner mere af serien.
Gravatar

#5 Daniel K 14 år siden

Det godt nok en overskrift der kan gøre ens dag en hel del bedre. Men blev også en lille smule overraskede/skuffet over at det er FOX "We cancel all your favorite shows" Networks.
Gravatar

#6 Spanner 14 år siden

Specielt efter Whedons oplevelser med dem. Jeg er lidt overrasket ovar at han stadig spiller på den hest
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#7 rockysds 14 år siden

Ser også frem til endnu en Whedon-serie. Er vild med Buffy og Angel og venter bare på Firefly i posten.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#8 Slettet Bruger [349371191] 14 år siden

YEAH!

Jeg sluger buffy season 8 (tegneserier) råt i øjeblikket, og jeg kan kun se frem til dette. Derudover eeeelsker jeg Eliza Dushku næsten lige meget, hvad hun spiller; det kan kun blive godt for mig:o)
Gravatar

#9 Winniepooh 14 år siden

# Hvad handler tegneserien om?

Whedons 3 serier har været suveræne. Jeg er klar på en mere..
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#10 icetea 14 år siden

Det lyder super nice, er også helt vild med Angel, og nok også Buffy da det er samme univers, men har bare ikke fået set serien endnu..:( :D jeg må også snart få mig taget sammen til at se Firefly og Serinity :).

Skriv ny kommentar: