Martin Barnewitz’ “Kollegiet”, som er årets mest sete gyser herhjemme i biograferne, bliver distribueret i USA på dvd. Instruktør Sam Raimis filmselskab, Ghost House Pictures, vil i samarbejde med Grindstone Entertainment Group stå for udgivelsen.

Filmen bliver dubbet på engelsk og udgivet med titlen “Room 205”. Præcis hvornår, filmen udgives, vides endnu ikke.

Derudover rapporterer hjemmesiden Bloody Disgusting, at Ghost House Pictures også har tilegnet sig rettighederne til at genindspille filmen, men det skal derimod blot betragtes som et rygte.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Bony 16 år siden

Minder lidt om et RDS-feed.. Lige en overskrift smidt i nakken. Hurtig ude med nyhederne? Måske liidt for hurtigt denne gang..? ;)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2 The Insider 16 år siden

?
War. War never changes.
Gravatar

#3 Bony 16 år siden

Jeg må være fuld. :o

Da jeg først gik ind på nyheden, stod der ingenting og indlægget var tomt..

Argh, nu spirer paranoiaen igen..! Hvem fjernede nyheden...?! Hvem står bag denne syge form for practical jokes..! Man bliver jo spillet rundt i manegen af de lumre nyhedsreportere..!

Eller også var der bare en fejl på siden..? ;)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#4 filmz-Kragmose 16 år siden

lol
Gravatar

#5 The Insider 16 år siden

#3, det er et glimrende koncept til en gyser. Lad os navngive den efter tråden og kalde den "News 28938" - en psykologisk thriller om en mand, som tvinges til at se tomme nyhedstråde, hvor de ikke er, i et forsøg på at drive ham til vanvid.
War. War never changes.
Gravatar

#6 filmz-m_d 16 år siden

forstår simpelthen ik at de vil udgive den ovre i usa det er nok det dårligste forsøg på at lave en gyser ligesom alle de andre danske gysere forstår ik hvorfor de bliver ved.. effekterne er skod historien er skod.. og skuespillet er simpelthen lige til at lukke op og ..... i

:)
Gravatar

#7 Bohemian 16 år siden

det jo en lortefilm...
Free in serenity.
Gravatar

#8 The Insider 16 år siden

Jeg syntes sgu, det var en effektiv genrefilm. Æstetisk raffineret og forholdsvis velspillet - efter min personlige vurdering :-)
War. War never changes.
Gravatar

#9 Lawman. 16 år siden

Har ikke set den, men det er da altid noget at de udgiver den med dubbet tale, istedet for at genindspille den - som de jo ellers gør med alt andet for tiden!:)
Gravatar

#10 filmz-vanilla 16 år siden

Dubbes? Er det ikke at lægge andre stemmer til? Hvorfor ikke bare undertekster?

Skriv ny kommentar: