Da “Buffy the Vampire Slayer”-skaberen Joss Whedon blev bragt ind over “The Avengers” som instruktør, var det til at starte med slet ikke meningen, at den populære filmmager skulle omskrive filmens manuskript – men det gjorde han alligevel.

Se også: Joss Whedon: “The Avengers 2” skal være mere intim.

Whedon var nemlig ikke blot lettere utilfreds med “The Avengers”-manuskriptet af Zak Penn – han var så uimponeret over det, at han ikke ville bruge ét ord af det, hvorfor han i stedet satte sig for at skrive sit eget fra bunden af.

Penn, der tidligere har stået bag dele af “X-Men 2” og “The Incredible Hulk” og også på egen hånd har skrevet “Elektra” og “X-Men: The Last Stand”, udtaler, at han ville have foretrukket at samarbejde med Whedon på den nye version, men at han respekterer hans valg – i modsætning til måden hvorpå Edward Norton overtog efter Penn under produktionen af netop “The Incredible Hulk”, hvor skuespilleren var utilfreds med manuskriptet.

På trods af sin manglende involvering med Whedons version af manuskriptet er Penn dog stadig blevet krediteret som værende med i skabelsen af historien.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 Therien 9 år siden

Hehehe yeah.. Okay..
Gravatar

#22 Nukleon 9 år siden

Syntes det var et perfekt manus i forhold til hvad man har kunne forestille sig. Det giver rigeligt med plads til alle parter, så deres karakterer, styrker og svagheder fik frit spil.

Det eneste jeg ikke brød mig om var et par jokes ("He's adopted").
Gravatar

#23 the_paki_don 9 år siden

Jeg ELSKEDE "He's adopted!" :D
Gravatar

#24 Therien 9 år siden

Nukleon (22) skrev:
Det eneste jeg ikke brød mig om var et par jokes ("He's adopted").


Syntes også den var lidt for "moderne" til en gud..
Gravatar

#25 the_paki_don 9 år siden

Jamen, de er jo mere højteknologiske end vores race! Så deres vittigheder må da også være mere moderne! :D
Gravatar

#26 Riqon 9 år siden

the_paki_don (23) skrev:
Jeg ELSKEDE "He's adopted!" :D


Jeg tror, det var en af de jokes, der producerede mest latter i den sal, jeg sad i. Den, og så det øjeblik, hvor en s.h.i.e.l.d. officer gav sig til at spille det der 80'er computerspil.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: