Hvis alt går efter Judd Apatows plan, kan vi meget vel få en fortsættelse til “This Is 40”.

Da vi først blev introduceret til ægteparret Pete og Debbie, var det som biroller til Seth Rogen og Katherine Heigls karakterer Ben og Alison i Apatows komedie “Knocked Up”. Siden brugte instruktøren dem som centrum for sin fortælling om familielivet i 40’erne, og forhåbentlig får vi også muligheden for at se, hvordan livet går for de to forældre, når de når 50’erne.

Apatow er nemlig i øjeblikket i gang med at udarbejde et manuskript til “This Is 50”, der – hvis filmen skulle bliver en realitet – endnu engang vil have Paul Rudd og Apatows kone, Leslie Mann, tilbage som Pete og Debbie. Det afslører instruktøren selv i et interview med The Wrap.

“Jeg har altid gerne villet lave ‘This Is 50’, og tiden er inde […]” sagde den 54-årige instruktør. “Jeg kunne ikke have gjort det for fem år siden, og jeg kan ikke gøre det fem år fra nu, så jeg har skiteseret den og håber, det er noget, som vi får muligheden for at gøre.”

Apatows to døtre, Maude Apatow og Iris Apatow, spillede ægteparrets to børn i den første film. De er begge siden fortsat i deres mors skuespillerfodspor, hvor Maude spiller en af de ledende roller i HBO-serien “Euphoria”, mens Iris inden længe kan ses i Apatows næste film, “The Bubble”, der får premiere den 1. april. De to unge skuespillere vil sandsynligvis gentage deres roller i tilfældet af, at Apatows “This Is 50”-drøm skulle gå i opfyldelse.

Læs også: “Judd Apatows Corona-komedie ‘The Bubble’ har fået sin første tossede trailer”

Om “This Is 50” vil blive instruktørens næste film er ikke sikkert. Han arbejder nemlig på to forskellige projektideer i øjeblikket. Derudover er han også afhængig af, hvorvidt “Knocked Up”- og “This Is 40”-distributøren Universal vil være interesseret i en fortsættelse.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: