Den har hele tiden været planlagt som trilogi. Nu er det officielt: “Jurassic World 3” får premiere i 2021 – tre år efter sommerens kommende toer med titlen “Fallen Kingdom”.

Se også: Ny trailer: Dino invaderer børneværelset i “Jurassic World: Fallen Kingdom”

Det er Universal Pictures, der på Twitter har offentliggjort nyheden om premieredatoen, hvilket betyder, at der igen bliver tre års “Jurassic”-pause, som der har været efter “Jurassic World” fra 2015.

Det bliver igen Colin Trevorrow, der skriver manuskript, men han får denne gang hjælp fra Emily Carmichael, som har skrevet “Pacific Rim: Uprising”.

“Jurassic World 3” får premiere d. 11. juni i 2021.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Det bli'r en ørkenvandring efter 'Fallen Kingdom'!
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Jurrassic World har ikke helt den samme rewatchability som den originale, så jeg ved ikke lige hvad jeg skal forvente af Fallen Kingdom. Forhåbentlig kommer der noget mere dybde i karaktererne, o fåhåbentlig bliver det ikke bare den samme katten efter musen, hvor menneskene bliver jaget(og spist) af dinosauerne. Det er som de siger i Jurassic World, at for at fange folks opmærksomhed så er de nød til at gøre det større og vildere, men der skal altså også noget dybde til.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 er enig i at det ville være rart, hvis det var sådan, men det er det altså ikke, det er sjældent dybde der sælger billetter :)
Gravatar

#4 Geekalot 2 år siden

Hehe den første af filmene var jeg rigtig glad for. Siden har det været noget, lige som de fleste har det med transformers filmene. Så der skal komme 2. Eller en 3. Er jeg ret så ligeglad med. Ikke noget der får mig op af stolen.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 de vil vel også hellere have dig ned i stolen (biostolen) end op af den :P

Skriv ny kommentar: