Colin Trevorrow har trollet fans – titlen til “Jurassic World 3” er ikke “New Era”.

“Jurassic World”-instruktør Colin Trevorrow har på det seneste hygget sig med at opmuntre fans til at gætte på titlen til “Jurassic World 3”, hvor Trevorrow til sidst angiveligt overgav sig til gættet “New Era”. Det var snyd.

For Colin Trevorrow har nu officielt indledt optagelserne til “Jurassic World 3”, der, som klaptræet angiver, har fået titlen “Dominion”.

Titlen kan betyde suverænitet eller kontrol, hvilket meget vel kan tease handlingen i denne tredje “Jurassic World”.

Således slap dinosaurerne fri i slutningen af “Jurassic World: Fallen Kingdom” – nu vil menneskene sandsynligvis forsøge at genvinde kontrollen over dyrene.

Colin Trevorrow skulle oprindeligt ikke have instrueret “Jurassic World: Dominion”, men muligheden blev åben, da instruktøren blev fyret fra “Star Wars: Episode IX”, som var blevet en del anderledes end “The Rise of Skywalker” – læs om det her.

Læs også ‘MCU-stjerne sammenligner “Jurassic World 3” med “Avengers: Endgame”‘.

“Jurassic World: Dominion” får premiere d. 11. juni i 2021.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Durante 1 år siden

Tror nu mere att de kommer till at bygge videre på sidste films aktivistmentalitet. Dinosaurerne har fået territorie (dominion), og spørgsmålet er om det skal forblive sådan og følge naturens gang eller om det er en for stor risiko for menneskeheden og skal headhuntes. Alternativt kan det handler om at mennesket ikke er øverst i fødekæden længere og en kamp om arternes overlevelse

Skriv ny kommentar: