”Jurassic World” blev kritiseret for dens brug af CGI-effekter i stedet for animatronics, når der skulle laves dinoer. Det vil sequel-instruktør, J. A. Bayona, gerne ændre på til den kommende “Jurassic World: Epoch”, hvor han netop har fordoblet antallet af animatronics-dukkeførere.

Se også: Første billede: Lille pige og døde dinoer i “Jurassic World 2″

Det dokumenterer Bayona selv med et nyt billede på Twitter, der viser 11 puppeteers. Det er mere end en fordobling af de fem dukkeførere, som blev brugt til den første “Jurassic World”.

Altså må det være en noget større dinosaur – eller flere, som de kontrollerer end i “Jurassic World”, hvor det eneste, man brugte animatronics til, var den døende apatosaurus midt i filmen. Og dengang lavede de endda kun hovedet af dinosauren.

Tilbage i november udtalte instruktøren af “Jurassic World”, Colin Trevorrow, sig om brugen af animatronics i dino-filmen. Han mente, det ikke var muligt at lave den kæmpe Indominus Rex med praktiske effekter, da den løb og bevægede sig så meget.

Som manuskriptforfatter på den nye sequel angiveligt med titlen “Epoch” har Trevorrow dog indskrevet muligheder for scener med animatronics, hvilket Bayona også prioriterer højt.

“Jurassic World 2” får premiere i juni 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: