Storyboard-specialisten Jay Oliva afslører nu, at der skam findes en Zack Snyder-udgave af “Justice League”.

Han lavede storyboardet til “Justice League”. Nu afslører Jay Oliva, at alle Zack Snyders scener til “Justice League” blev optaget og sat sammen til en hel film.

Der er ganske vist ikke tale om en færdig film – der mangler effekt-arbejde – men der findes altså et såkaldt ‘Snyder Cut’. Spørgsmålet er så, om verden nogensinde får det at se.

Det håber en række DC-fans, der dagligt kæmper for at få Zack Snyders version frigivet.

Zack Snyder blev sidste år kørt ud på et sidespor i forbindelse med en orlov midt under produktionen af “Justice League”.

Derfra overtog Joss Whedon ansvaret for at færdiggøre “Justice League”, hvilket beviseligt blev til en ganske anden film, end den Snyder havde tænkt.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Bachone 1 år siden

Hvis det ikke er ret dyrt at få den "poleret" færdig er det da helt klart oplagt at få det gjort og udgive en ny bluray, jeg vil i hvert fald selv købe den (er ret sikker på at mange andre også vil), da det næsten vil være ligesom at få en ny JL film.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 tja kommer an på hvor meget effekt arbejde, men ligegyldigt hvad er det nok ret dyrt, i forhold til den "sikre" indtægt der ville være i det, især med blik på hvor mange penge filmen allerede har tabt.

men håbe gør man da :D
Gravatar

#3 Justin 1 år siden

Utroligt kedeligt at se film med folk der står foran et grønt lærred

Jeg tror folk bliver snydt for Snyders version
Gravatar

#4 nathue 1 år siden

#3
Det er præcist hvad der kommer til at ske, hvis man nogensinde frigiver det cut - og det skal nok ske en dag.
Men hvis CGI mangler delvist eller helt (og det gør det med al sandsynlighed), og filmen heller ikke er scoret (dette er noget af det sidste, man laver på en filmproduktion), og filmen derfor heller ikke er lydmixet, og da slet ikke graded, så er det jo blot råoptagelserne i en timeline.

Som klipper kan jeg i hvert fald skrive under på, at 75% af "oplevelsen" ved en færdig film eller tv-produktion skabes i post produktionen - så er det en noget fattig udgave af Snyder's Cut, der eksisterer.

Skriv ny kommentar: