Wonder Woman løber med rekord-fart på optagelserne til “1984”.

Patty Jenkins er begyndt optagelserne til sin “Wonder Woman”-sequel med titlen “1984”, der refererer til årstallet for handlingen.

En set-video afslører Wonder Woman – enten Gal Gadot selv eller en stunt-person – der løber med lynets hast ned ad Pennsylvania Avenue.

Hun er spændt fast til et kabel, der gør, at hun kan løbe så hurtigt på Pennsylvania Avenue – en central gade i Washington, D.C. nær Det hvide hus.

Således er Diana Prince endelig ankommet til USA efter begivenhederne i “Wonder Woman”, som udspillede sig under den europæiske 1. verdenskrig.

Læs mere om “Wonder Woman 1984” her.

“Wonder Woman 1984” får premiere d. 31. oktober i 2019.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Endnu en ting der tændte mig af i Justice League, var at Wonder Woman tilsyneladende også er en speedster. I BvS og Wonder Woman fik man det indtryk at hun primært klarede sig pga. intensiv kamptræning gennem mange år, og reagerede instinktiv på angreb. I Justice League er hun så åbenbart en speedster, der kan se angrebene i slowmotion og reagere lynhurtigt på dem.

Hvis de fortsætter den stil fremover, så bliver hun endnu mere uinteressant som karakter. Man skal føle at karaktererne faktisk kan blive skadet, så de uanset om de er guder, eller nedstammer fra dem, faktisk også kan blive skadet, og også har en lille smule menneskelighed i dem.

Jeg skal ikke se Aquaman, og Wonder Woman 2 og The Flash bliver nok også et pas. Det eneste der lyder interessant på nuværende tidspunkt er Martin Scorseses Joker film.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 altså man kan mene om det hvad man vil, men nu er hun jo altså engang så hurtig, om du fik indtryk af andet i andre film og om du syntes det er surt er noget andet....men så hurtig er hun altså :)
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#2 Det så man så bare ikke i de andre film. Man så i hvert fald ikke den der slowmotion effekt i de andre film, som også er en effekt, jeg bare synes skal dø. Og hvis både Superman og Wonder Woman er lige så hurtige som the Flash, hvad skal man så bruge ham til?
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 som jeg sagde det er meget fint du har det sådan :) ændre dog ikke på at hun bare er så hurtig :)

man kan sige det giver mening at hun ikke er så hurtig i sin egen film, da hun først mod slutningen rigtig begynder at bruge sine evner, og man ser hende kun rigtig gøre noget, i den store kamp i BvS så hvem ved hvor hurtigt hun mon bevæger sig der, måske virker hun bare slow fordi superman er der :P

hmm hun er vist ikke helt lige så hurtig som the Flash, men næsten, og hvad skal man bruge ham til ? tænker dem der har opfundet Justice League kan forklare hvorfor han er med, er ikke så meget inde i tegneserierne at jeg har studeret lige præcis "hvad skal man bruge the Flash til" emnet.

Skriv ny kommentar: