Justice League humor Snyder Cut / Filmz.dk

“Justice League”-rapport: ‘Snyder Cut’ fjerner næppe den kritiserede humor


Journalist afslører nu, at “Justice League”-humoren ikke kom fra Joss Whedon – det var Zack Snyders.

#ReleaseTheSnyderCut-bevægelsen jubler i disse dage over udsigten til endelig at få lov til at se Zack Snyders udgave af “Justice League”. Men måske har fans forregnet sig.

Ét af de store kritikpunkter fra fans til biografudgaven af “Justice League” var humoren. Til forskel fra “Batman v Superman” var “Justice League” nemlig ikke en lige så alvorlig affære.

I stedet var der nu komik, som man kender det fra konkurrenterne hos Marvel. Derfor var det nærliggende at tro, at det var “The Avengers”-instruktør Joss Whedon, der tilføjede humoren til “Justice League”, da han overtog fra Snyder.

Men det var det ikke. Det skriver journalist Eric Vespe nu. Vespe afslører, at én af de mest udskældte scener, hvor Bruce Wayne opsøger The Flash, er instrueret af Zack Snyder – og ikke Whedon.

Derfor kan #ReleaseTheSnyderCut-fans ende med at blive slemt skuffede, hvis de forventer, at Zack Snyders “Justice League” rent tonemæssigt bliver i stil med “Batman v Superman”.

Læs også ‘“Justice League”-rapport: Zack Snyder fik nej af Warner Bros.‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere i 2021 på HBO Max.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Faktisk var det en af de gange, hvor humoren virkede.
Whats your superpowers again?
Im rich.

Her bliver det leveret på den tørre måde og ikke Marvels goofy "humor".

Det samme er der med forskellen på JJ Abrams humor og Rian Johnsons "humor". Der har altid været humor i Star Wars. Forskellen er hvordan det leveres.
Gravatar

#2 SublimeKen 1 år siden

#1

Den typiske Snyderfan der hader marvel humor, og som kritiserede humoren i Justice League fordi den var lavet af Joss Whedon, får pludselig at vide at Snyder selv stod for humoren i Justice League, og reagerer med "Når Ja, men øh....Faktisk var det en af de gange humoren fungerede".....

Det er næsten tragikomisk så åbenlys en blind support, der er baseret på alt andet end selvindsigt og logik, Snyder får fra sine fans. Altså du må da kunne se hvordan det ser ud udefra?

Jeg kritiserer som sådan ikke at man er fan af Snyder. Jeg kritiserer bare den tendens fra hans fans, der ynder at kritisere Marvel og forherlige Snyder med blind support, selv når Snyder gør det samme som Marvel. Jamen så fungere det fordi det er anderledes fra et snævert perspektiv. Selvom det egentlig ikke er så anderledes i virkeligheden. Marvels humor er også forskellig fra film til film pga instruktørerne, men de nuancer er kun relevante og fungere kun når det er Snyder og DC der gør det samme, smh. Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt!
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#9 Okay, du ved ABSOLUT ingenting. Den her del kan jeg huske allerede fra traileren, og her fungerede den også. Nu kan jeg ikke huske alt hvad der foregik, men hvis der er noget der fungerer, så fungerer det, hvis det ikke gør, så gør det ikke.

Jeg ved ikke hvem der mener den scene, hvor Batman møder flash er udskældt. Det var faktisk Batman og Flash's humor der fungerede i filmen. Men tro du nu bare hvad du tror. Du er jo så KLOG på mennesker.
Gravatar

#4 SublimeKen 1 år siden

#3

Hvad er det præcist jeg ikke ved noget om? Angående om du forherliger Snyder eller ej, eller om jeg intet ved om humor?

Hvad angår humor sætter du det bare meget generaliserende op ved at kalde Marvels humor goofy, sammenlignet med den såkaldte tørre levering i Batman scenen. Jeg kan ikke lade være med at føle at det virker lidt som et desperat forsøg på at gøre Snyders humor bedre end alle folks ynglings hadestudie, som er Marvel. Jeg vil nu ikke kalde Ben Afflecks levering tør. Wes Anderson gør brug af tør levering. Afflecks levering minder mere om en far joke, hvor ingen griner og man får lyst til at sige Ba Dum Tss efter.

For mig virkede "Im Rich" som et dovent forsøg på en meta-joke, da det er noget alle fans joker med er hans superkraft. Det virkede dovent, uoriginalt og forudsigeligt, hvilket gjorde den scene ret cringy for både mig, en håndfuld af verbalt højtråbende fans på forskellige fora og sociale medier, samt nogle af de anmeldere jeg har fulgt.

Marvel har også masser af Meta-jokes der bliver leveret tørt og jeg medgiver gerne at nogle af deres jokes også kan være uoriginale og forudsigelige, og jeg synes decideret at noget af deres humor kan være direkte cringe som Age of Ultron, GotG 2 og Thor 2 men jeg synes ikke at man kan generalisere alt deres humor til være goofy, selvom noget af det selvfølgelig er. De gør både brug af meta-jokes, far jokes, slapstick, tør humor, plat humor, subtil humor, one liners, goofy humor, osv.

Det er jo sådan set fint at du synes at snyders humor fungerer for dig. Jeg reagerede bare på den cliche sammenligning med Marvel (fremfor Whedon som instruktør, som ville være mere relevant i dette tilfælde) du laver, som typisk er noget man ser de lidt mere uintelligente Snyderfans rundt omkring på nettet lave, når de skal ophøje hans film. Jeg er relativt sikker på at du er Snyderfan givet din historik, så det var nemt at sætte dig i den bås. Selvom jeg også er relativt sikker på at du ikke er uintelligent.

Derudover har intet i denne diskussion noget at gøre med at være klog på mennesker. Ved ikke lige hvorfor du følte dig nødsaget til at lave den kobling? I mit første indlæg snakkede jeg generelt om Snyderfans og forklarede hvad det var i dit indlæg dig fik dig til at ligne stereotypen på en. Ikke så meget en analyse af dig, men mere en analyse af dit indlæg.
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

#4 Nu er humor SUBJEKTIVT, så du kan ikke slutte hvorfor noget virker for mig og andet ikke gør. Jeg har aldrig lagt skjul på at jeg er Snyderfan. Med Marvel-humor mener jeg at fjerne alt seriøsitet fra en scene, mens det alvorlige forgår, og hvor det bare handler om at levere en joke.

Batman svarer som han gør, fordi han er sådan som person, og det kan så opfattes af publikum som sjovt, men det er ikke derfor han gør det. Et andet eksempel er at flash, på trods af at han er den hurtigste mand på jorden, er noget langsom i opfattelsen, da de andre medlemmer forsvinder under mødet med Gordon, mens han står tilbage.

Noget der kunne virke sjovt i første omgang, men fjerner noget af seriøsiteten af scenerne er når han igen og igen snubler over sine egne ben under de forskellige kampe.

Dette gjorde Rian Johnson også konstant, hvor han først smadrede en hangar med adskillige resistance piloter, der på et øjeblik bliver dræbt og dette burde fylde folk med rædsel, hvorefter han vil have folk til at grine ved at BB-8 mister hovedet. Eller under infiltreringen af Snokes Star Destroyer, hvor det der først ligner et rumskib viser sig at være et strygejern. Han tager al seriøsitet ud af alvoren af deres mission, og det er kun med og klippet på den måde for at fortælle en joke.

I dine indlæg er du rimelig hurtig til at dømme folk, som får dig til at fremstå som arrogant. Jeg har ikke undersøgt eller forsvaret al humoren i filmen. I artiklen vises der et konkret eksempel på Snyders humor. Den virker for mig. Der er noget af humoren der virker for mig og andet gør ikke. Men du påstår at jeg at jeg kun synes om noget af humoren, fordi Snyder står bag den, eller at jeg ændrer holdning, fordi noget jeg troede kom fra Whedon i stedet for kom fra Snyder. Det må du så bevise eller tro på, hvis du vil. Det konkrete eksempel der vises i denne artikel har jeg ikke ændret holdning på.
Gravatar

#6 SublimeKen 1 år siden

#5

Jeg vil gerne undskylde, og efter at have genlæst mit eget indlæg, vil jeg gerne indrømme at jeg fremstår ret arrogant. For det meste kan jeg godt lide at opføre mig lidt arrogant og er egentligt relativt ligeglad med hvad folk synes, da det har bragt mig ret meget succes i mit liv, men indrømmer blankt at det er en ret skidt måde at træde ind i en debat på et online forum.

Med det sagt så er jeg enig med dig i at humor er subjektivt, og kan sådan set godt se din pointe med Marvel. Synes bare det er lidt forkert at simplificere Marvel humor på den måde, og den simplificering er et postulat jeg ofte ser Snyderfans komme med, mens de samtidigt forsvarer Snyder's forsøg på humor, selvom den nogengange kan være ligeså malplaceret.

For eksempel, så passer den linje fra Bruce Wayne ikke overens med den meget alvorlige og seriøse karakter Snyder selv etablerede i Batman v. Superman. Hans karakterarbejde er ikke yderligere konsekvent, hvor Marvel fx er relativt gode til at være konsekvente med deres karakterer og den humor der udspringer fra deres individuelle personligheder.

De to undtagelser er så Avengers: Age of Ultron og Thor: Ragnarok. I AoU ser vi pludselig alle karakterene komme med jokes, hvilket jeg mere vil sige er Joss Whedons skyld end Marvel selv. I Thor: Ragnarok har Thor pludselig fuldstændigt ændret personlighed, lidt ligesom Bruce Wayne i Justice League, men hvor jeg synes det var til det bedre i Thor: Ragnarok, da Thor var lidt en kedelig karakter, må jeg indrømme at Bruce Wayne/Batman fungerede bedre som karakter i BvS, selvom jeg ikke nødvendigvis brød mig om selve filmen.

Derudover, så er det ikke alle Marvel film der gør brug af samme niveau af letsindighed, men vi kan godt blive enige om at det selvfølgelig er en del af deres trademark. Jeg finder personligt bare humor som stemmer overens med den karakter der er blevet etableret, sjovere end humor hvor det føles out of character.

Men endnu engang, så må jeg bøje mig. At det virker for dig skal jeg naturligvis ikke modsætte mig, og min påstand var mere baseret på en lidt kedelig trend jeg ser blandt Snyderfans, end den var baseret på din subjektive holdning.

Skriv ny kommentar: