Efter intro-teksterne åbner “Justice League” med en scene, hvor Batman jagter en tyv og bekæmper en parademon. Scenen er forholdsvis dyster, men Joss Whedon ønskede, at den skulle være komisk. Det fik DC Films dog sat en stopper for.

Se også: CGI-barberet overskæg afslører Joss Whedons scener i “Justice League”

Det er Holt McCallany, der spiller tyven i åbnings-scenen, som nu afslører, at Zack Snyders afløser, “The Avengers”-instruktør Joss Whedon, indspillede scenen med en komisk tone:

”Min scene med Batman var originalt indfanget som en komisk scene. Det var sådan, at Joss Skrev den, og det var sådan, vi optog den,” siger McCallany til Men’s Fitness.

Joss Whedon blev som bekendt hentet ind med mandat til at gøre “Justice League” sjovere og mere optimistisk end udgangspunktet fra Zack Snyders original-optagelser.

Det blev dog for meget for DC Films, at Joss Whedon ville åbne med en scene, der så åbenlyst ikke var Zack Snyders. Derfor skruede man ned for humoren i scenen igen:

”Selskabet følte, at det ville være en fejl at åbne med en totalt komisk scene, så den blev ændret en smule.

Aktuelt har over 100.000 fans underskrevet et krav om at få frigivet Zack Snyders version af “Justice League”.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Ja godt de valgte ikke at åbne med en komisk scene, bare se på film som Deadpool og Thor Ragnarok, begge åbnede med komiske scene, og vi ved jo alle sammen hvordan det endte (Sarkasme kan forekomme)
Gravatar

#2 patrickjane 2 år siden

Nu er DC ikke komisk. Det overlader man til Marvel. Og det fungerer fint hver for sig.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Nu skal alle superhelte-film jo heller ikke være ens, ligesom alle film ikke skal være ens. Nu ved jeg ikke hvordan den oprindelige scene var lavet, men en Batman, der stør om sig med jokes ville være fuldstændig out of character, ligesom en Darth Vader der sigerBe careful, not to choke on your aspirations, eller en Han Solo, der opfører sig som Ace Venture.

Selv om scenen ikke var så komisk i tonen, så gav denm stadigvæk ikke mening for mig. Jeg synes ikke det var særligt klart om personen der blev jaget var een forbryder, eller bare en sagesløs borger, der blev brugt som lokkemad af Batman, og hvis han var en forbryder, hvorfor glemte Batman bare alt om ham da CGI-monsteret dukkede op.

Og en anden ting, hvorfor render et random CGI monster rundt i Gotham by, når de vel skulle være på jagt efter mother-boxene, og hvorfor eksploderer den pludselig og efterlader et aftryk af hvad de er på jagt efter? Der er så meget der ikke giver mening i den film.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 ved godt du ikke kan lide filmen og det er helt fint, det er på ingen måde et mesterværk eller noget tilnærmelses vis deroppe af, meeeeeeen du brokker dig gang på gang over forholdsvist let forklaret og åbenlyse ting, hvis man ikke lige absolut vil være negativ altså.
Gravatar

#5 jamiemsm 2 år siden

#3 han er kriminel, ellers ville batman ikke jagte ham.
han ignorer ham fordi der er et monster som lige er en smule vigtigere.
han er i gotham city for at lede efter den motherbox der blev brugt til at lave cyborg.
han eksploderer for at batman ikke kan få alt information ud af ham.

hvorfor den laver mærket ved jeg ikke, kan være det er fordi den er blevet lavet af en motherbox også.

men det meste af det her, sker faktisk også i tegneserie hæftet fra new 52 og animations filmen der af også.

Skriv ny kommentar: