Efter “Fast and Furious 5” blev et globalt hit, er instruktøren Justin Lin blevet et stort navn i Hollywood, der bliver tilbudt en lang række blockbuster-projekter.

Se også: Vil Nicolas Winding Refn instruere “Die Hard 5”?

Lin har tidligere været på tale til bl.a. “Die Hard 5” – men ikke længere. Instruktøren kan i et nyt interview nævne, at han har takket nej til en tur i ringen med McClane, men at han derimod rykker videre med “Fast and Furious 6” og “Terminator 5”.

Imens “Fast and Furious 6” er fastlåst som Lins næste projekt, så er det endnu ikke sikkert, hvorvidt “Terminator 5” er klar til at påbegynde optagelser umiddelbart efter, eller om der kommer til at være yderligere ventetid, da Schwarzenegger først skal have færdiggjort “The Last Stand”.

Se også: Arnold Schwarzenegger vender tilbage til “Terminator”-franchisen.Vis kommentarer (56)
Gravatar

#1 Batsy 11 år siden

Well, håber hvertfald han kan holde det samme flotte stil Salvation havde, det var en af de store plusser i den film synes jeg

og så kan man vel sige at Die Hard er reddet måske, medmindre John Moore hopper på hvem ved,
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 Slettet Bruger [1716603427] 11 år siden

Var det ikke det eneste "plus", der var i den film?
Gravatar

#3 Batsy 11 år siden

The Dude (2) skrev:
Var det ikke det eneste "plus", der var i den film?Nej, det var det største plus, Action sekvenserne, bale og Arnolds kinda cameo, Danny elfmans score og De andre Terminators designs
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Babo84 11 år siden

Tror squ jeg er ligeglad med Terminator serien, når de ikke kan finde en ordentlig instruktør. Men Lin kan da næppe gøre det værre end McG.
Gravatar

#5 StarWarsFan11384EB 11 år siden

Jeg har ikke tiltro til Justin Lin efter at have set Fast Five.
Gravatar

#6 Zoracka 11 år siden

Det er da altid noget, at han ikke ødelægger Die Hard franchisen. Terminator kan han fint arbejde med - Den døde i mine øjne for lang tid siden.
"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"
Gravatar

#7 Mr_Baskerville 11 år siden

Springer over, de film har ikke været noget værd siden T2 hvor det hele sluttede og hvorfor vil de have Arnold med? Han er for gammel til at være troværdig som robot. Det kan dog i det mindste næppe blive værre end McG´s Salvation, aldrig har en film været så ødelagt af malplaceret fanservice. Plottet giver ingen mening i den film, hvilket er en skam da elementer af filmen fungerede i første halvdel (hvis man ser bort fra enkelte malplacerede linier dialog. F.eks. Kyle Reese´s: "Come with me if you want to live")
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 11 år siden

Terminator - 9/10
Terminator 2 - 8/10
Terminator 3 - 6/10
Terminator: Salvation - 3/10

Hvis det fortsætter med en nedadgående kurve, er den næste jo på 1/10!!! Håber men tvivler på Justin Lin, som manden der redder franchisen.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Bruno 11 år siden

Vin Diesel som T-Diesel, den nye model.

Oooh yeah!
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 xero--- 11 år siden

Terminator Salvation er jo ikke engang værdig til at blive kaldt for en rigtig terminatorfilm. Bare en middelmådig blockbuster og ikke mere.

Skriv ny kommentar: