Den mandlige supermodel Derek Zoolanders søgen efter den dybere mening i livet – udover selvfølgelig at være ”really, really, ridiculously good looking” – ser nu endelig ud til at kunne fortsætte.

Ben Stiller har længe udtrykt ønske om at lave en fortsættelse til kultkomedien “Zoolander”, hvori Stiller spillede supermodellen, der famøst har 3 % kropsfedt og 1 % hjerneaktivitet.

Ifølge Deadline.com er Justin Theroux, der har arbejdet på manuskriptet til “Tropic Thunder” og “Iron Man 2”, nu blevet hyret til at skrive et manuskript sammen med Stiller til “Zoolander 2”. I øjeblikket lægges der også op til, at Theroux skal instruere filmen.

Hvilke skuespillere, der vil medvirke i den kommende film, er endnu ikke afgjort, men Owen Wilson, der spillede Hansel i den første film, ønskes angiveligt tilbage, og Jonah Hill er allerede i forhandlinger om en rolle som skurk i filmen.

Ben Stiller vil næste gang kunne opleves i biograferne i Noah Baumbachs “Greenberg”, der har premiere 8. juli.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 misuma 14 år siden

Fair nok. Jeg skal personligt lige holde en pause fra platte film. Fik en overdosis for nyligt.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#2 DJAS 14 år siden

Ja, hvorfor ikke.
Det kan på ingen måde ødelægge den første film...
At der er gået så lang tid, kan også tale for, at det bliver gjort at lyst, og ikke for pengenes skyld...
Skal blive spændende at følge!
Gravatar

#3 Riqon 14 år siden

Jeg husker, at jeg syntes, den første var en del bedre end den her type komedier normalt er, men jeg husker ikke selve filmen særlig godt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 ollethem 14 år siden

YES! Den er simpelthen så fed den film! Ben stiller + Will Ferrel + Owen Wilson + en masse gæstestjerner = Kanon mega fed film:)

Den vil jeg se meget frem til!
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich.
Gravatar

#5 Holger_dk 14 år siden

hehe fedt nok. Kan være vi får en opfølger på "Magnum" looket at se... eller måske noget fra Derek Zoolander Center For Children Who Can't Read Good And Wanna Learn To Do Other Stuff Good Too.

:P

Skriv ny kommentar: