Hvem skal vogte vogterne?

Dommeren Gary A. Feess tilkendte i sidste uge 20th Century Fox retten til at distribuere “Watchmen”-filmen, som Warner Bros. har finansieret sammen med Legendary Pictures, og han opfordrede ved samme lejlighed til et forlig mellem parterne.

Advokater fra både 20th Century Fox og Warner Bros. har annonceret, at de anser et forlig for usandsynligt. En af Fox’ advokater udtalte, at studiet fortsat aktivt vil forsøge at forsinke biografpremieren på “Watchmen”. En advokat for Warner Bros. sagde derudover, at han ikke ved, om Warner Bros. vil appellere dommer Feess’ kendelse, men at han forventer, at en retssag bliver nødvendig. Retssagen er berammet til 20. januar, hvor de resterende dele af sagen vil blive afgjort, hvis et forlig ikke bliver indgået inden da.

“Watchmen” er en filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons’ monumentale værk og er instrueret af Zack Snyder. Historien udspiller sig i et dystopisk 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte, kriminalitetsbekæmpende helte. Men efter et mystisk mord på en af deres egne må de tilbageværende eks-helte på banen igen, hvor de kommer på sporet af et omfangsrigt komplot.

Filmen har en foreløbig premieredato 20. marts.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Highland Park 11 år siden

#10: Haha, jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af de Keanu Reeves-jokes. ;D
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: