Hvem skal vogte vogterne?

Dommeren Gary A. Feess tilkendte i sidste uge 20th Century Fox retten til at distribuere “Watchmen”-filmen, som Warner Bros. har finansieret sammen med Legendary Pictures, og han opfordrede ved samme lejlighed til et forlig mellem parterne.

Advokater fra både 20th Century Fox og Warner Bros. har annonceret, at de anser et forlig for usandsynligt. En af Fox’ advokater udtalte, at studiet fortsat aktivt vil forsøge at forsinke biografpremieren på “Watchmen”. En advokat for Warner Bros. sagde derudover, at han ikke ved, om Warner Bros. vil appellere dommer Feess’ kendelse, men at han forventer, at en retssag bliver nødvendig. Retssagen er berammet til 20. januar, hvor de resterende dele af sagen vil blive afgjort, hvis et forlig ikke bliver indgået inden da.

“Watchmen” er en filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons’ monumentale værk og er instrueret af Zack Snyder. Historien udspiller sig i et dystopisk 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte, kriminalitetsbekæmpende helte. Men efter et mystisk mord på en af deres egne må de tilbageværende eks-helte på banen igen, hvor de kommer på sporet af et omfangsrigt komplot.

Filmen har en foreløbig premieredato 20. marts.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-Kragmose 11 år siden

Urgh...
Gravatar

#2 DanielH 11 år siden

utroligt... det er en af de film jeg glæder mig mest til!
Gravatar

#3 TiTl 11 år siden

det er så nederen..der går sikkert meget lang tid før den bliver udgivet..
Gravatar

#4 filmz-1aco 11 år siden

Fox har ikke haft nogne gode film i de sidste stykke tid, så hvad gør de? De går ud efter at tjene penge på et sikkert hit, som en anden company har lavet... F%&%ing Fox..
Gravatar

#5 Ericmase 11 år siden

20 fox stemmer jeg sgu da på!
de har da lavet gode film som: independence day, the day after tomorrow, x-men, the day the earth stood still, nat på museet, australien og dragonball selvom den udkommer næste år 2009! 20 fox skal vinde!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#6 Kruse 11 år siden

For fanden FOX i skal da også bare være på tværs! Lige nå filmen ligner en mulig succes, så springer i ind og siger "HAPS de penge vil vi have". Sådan noget lort. Jeg blev færdig med at læse The Watchmen her den anden dag, og jeg glæder mig vildt til denne film, så de har bare at finde en løsning hurtigt!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 filmz-Silverslith 11 år siden

Jeg kan slet ikke finde ord til at beskrive hvor frygteligt det Fox har gjort ved TV i de seneste år er. Deres overdrevne censur og dårlige beslutninger omkring film, serier osv.
Har ikke fulgt denne sag, men set i fortidens lys bør de ikke have finge i dette projekt.
Gravatar

#8 natterjack 11 år siden

Det har da intet at gøre med hvor meget Fox har fucked up, jeg vil da altid huske Firefly, men hvis Fox har rettighederne til distribution af filmen, er det sgu da Warner Bros. der har skidt i nællerne.
Gravatar

#9 filmz-TheNthDoctor 11 år siden

Har sgu mistet interessen i det her produkt nu. *gab*

Læs bogen istedet for =)
Gravatar

#10 elwood 11 år siden

Jeg fortalte Keanue Reeves om den her sag, og han var self. dybt bedrøvet over det, som kan ses Her

Stakkels mand.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: