Filmz ønsker godt nytår 2009!

Filmz-redaktionen vil gerne ønske vores brugere og besøgende et rigtig godt nytår, der forhåbentlig kommer til at byde på mange gode filmoplevelser i biografen og på dvd/Blu-ray.

Det kommende år byder på en række store, ventede film, deriblandt “X-Men Origins: Wolverine”, “Star Trek”, “Terminator Salvation”, “Transformers: De faldnes hævn”, “2012”, “Harry Potter og halvblodsprinsen” og “Watchmen” – hvis den da ikke bliver stoppet af retsslagsmålet mellem Warner Bros. og 20th Century Fox.

Derudover er der også flere mindre film i vente, der allerede er blevet spået gode Oscar-chancer, deriblandt Ron Howards “Frost/Nixon” og Charlie Kaufmans “Synecdoche, New York”. På hjemmefronten vil vi bl.a. kunne opleve nye film af Lars von Trier og Nils Malmros – “Antichrist” og “Kærestesorger”.

På gensyn i 2009!


Vis kommentarer (38)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 11 år siden

Godt nytår! :)

2008 var et fedt filmår - 2009 bliver også super fedt!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Chrisenry 11 år siden

Godt nytår og et whaaaaaat's uuuuuuup til alle
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#3 ajust 11 år siden

Synes ingen af de film I nævner er hverken "store" eller "ventede". Endnu et x-man spinoff og Transformers 2? Hvis de er blandt de store og ventede film, ser det sgu lidt tyndt ud for '09! Men nu var 2008 da også et fabelagtigt år - tvivler på at 2009 bliver lige så godt.

Men godt nytår da! :)
Gravatar

#4 Krisser 11 år siden

demitio (3) skrev:
Synes ingen af de film I nævner er hverken "store" eller "ventede".

Det er jo helt fint, at du personligt ikke "venter" på filmene. Men jeg tror nu nok, at der er MANGE der glæder sig vildt til Watchmen, Transformers, Startrek og T. Salvation - for slet ikke at nævne hvior mange der sikkert hungrer efter Harry Potter.
Personligt tror jeg, at jeg ryger i biografen utroligt mange gange i 2009
Gravatar

#5 filmz-Wizard7 11 år siden

Nu hvor vi kommer ind på Harry Potter og Halvblodsprinsen; sys stadigvæk at det var en MEGA lam grund af Warner Bros. til at udsætte den med et halvt år! Watchmen er nok ikke den film jeg ser mest frem til, for den ligner ikke min stil, men man kan altid blive positivt overrasket, for sådan havde jeg det også med Sin City, som idag er en af mine farvoriter:D Men Transformers 2, DEN SKAL SES!!!!
Gravatar

#6 elwood 11 år siden

[url= New Year[/url]

Ses i det nye år.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 davenport 11 år siden

Ja, godt nytår til alle. Sidder lige i Tobøl (ovre vestpå) til en stille og rolig aften. Dem vi er hos har hundepension så der er mellem 20 og 25 hunde.... Støj!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#8 filmz-Saxxxon01 11 år siden

Godt nytår. Tak for 2008
Gravatar

#9 rockysds 11 år siden

Godt nytår folkens.

Og super, at "Synecdoche, New York" er nævnt i nyheden! :)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#10 filmz-bigemaster666 11 år siden

godt nytår til jer alle
I am better known as Erlinggur666

Skriv ny kommentar: