“Cats” står til et tab på lige under minimum en halv milliard kroner.

Det lignede på forhånd et sikkert sats. Tom Hooper havde haft stor succes med at instruere musicalfilmen “Les Misérables”.

Og så er “Cats”-filmen baseret på den succesfulde Andrew Lloyd Webber-musical, som på scenen har indspillet for fire milliarder dollars.

Men “Cats” i biografen har været et miserabelt sats, der som minimum kommer til at koste Universal Pictures og de øvrige partnere på projektet 71 millioner dollars, skriver Deadline.

Dette minimumstab er ved et globalt billetsalg på 100 millioner dollars – aktuelt er “Cats” på 38 millioner dollars.

Læs også ‘Universal i Danmark bekræfter: Opdateret “Cats” i biografen – her er forskellen‘.

Universal har ikke ønsket at kommentere historien.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Dalgaard 8 måneder siden

Hvad havde de regnet med :)
Gravatar

#2 Gridlock 8 måneder siden

Franchise Fatigue må være stærk i år, eller også er det de russiske bots der har haft travlt med og skræmme folk væk fra biograferne.

Det plejer og være den slags undskyldninger man høre fra diverse Hollywood selskaber når hele verden ikke kaster sig på knæ og tilbeder hvad de smider ud.
Gravatar

#3 Tasuef 8 måneder siden

Et andet problem er at det er dem der elsker musicals der har set den til hudløshed i teateret. Det vil sige for stemningen, lyden og de flotte kostymer. Lyden er så blevet til ren pop - sjældent en god ting. Men endnu værre man kan jo tydeligt se at det ikke er flotte kostymer men cgi. Dvs. Man kan kende ansigterne men kroppene ligner noget helt andet. Det havde været klogere hvis man ikke kendte skuespillerne, eller hvis de havde valgt at lave flotte kostymer i stedet. Minder lidt om det de gjorde med Charlies engle - bare dyrere...
Gravatar

#4 MacGuffin 8 måneder siden

Uha, så er mandagstrænerne på banen. I bagklogskabens krystal klare lys er altid let. Men hvad om I hver især fremkom med liste på 10 film, som i 2020 ikke kommer til at give overskud, så får vi se "hvad havde de regnet med".
Gravatar

#5 Tasuef 8 måneder siden

Regner med du mener nogen der også har kostet lidt... jeg regner med at følgende flopper:
Jungle cruise
Monster hunter
Gi joe snake eyes
God vs king
Mortal combat
Cinderella
Masters of the universe (desværre)
Indiana jones 5
Hvidstensgruppen 2
Avatar 2

Gravatar

#6 MacGuffin 8 måneder siden

Jeg mener film som kommer til at tabe penge, uanset budget.
Gravatar

#7 MacGuffin 8 måneder siden

Og i øvrigt får kun "Jungle Cruise", "Monster Hunter" og "Godzilla vs. King Kong" premiere i 2020, de øvrige først senere. Så selvfølgelig kommer de ikke til at give overskud i 2020. Prøv igen.

Skriv ny kommentar: