Hvis man har fulgt med i tv-serien “Nip/Tuck”, vil man sandsynligvis også have bidt mærke i den lange række mere eller mindre ekstreme sexscener, serien igennem årene har indeholdt.

Men for nogle af de involverede skuespillere blev det blot en del af arbejdsrutinen at smide klunset og hoppe på kollegerne. Det fortæller Kelly Carlson, der i serien spiller den tidligere pornostjerne Kimber, til TVGuide.com.

Ifølge Carlson nægtede enkelte af seriens gæstestjerner at medvirke i nogle af sexscenerne, men de faste skuespillere fandt hurtigt ud af at udføre scenerne med et smil og have det sjovt undervejs.

Carlson fortæller dog, at det var en vild oplevelse at lave en række af de mange trekants- og firkantsscener, og at den mest sindssyge sexscene, hun lavede, var da Kimber havde sex med Matt (John Hensley) foran en baby.

Sjette og sidste sæson af den prisvindende tv-serie ruller for tiden hen over de amerikanske tv-skærme. Sidste afsnit får premiere i USA 3. marts.

Læs også: Sex på lærredet – Kontroversielle scener
.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Riqon 11 år siden

Sådan kan man også nå op på seks sæsoner.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 Bardoboy 11 år siden

Uuf det er en god serie!! Dog tror jeg det er meget godt, at de afslutter den nu, for de kan vist snart ikke vende og dreje den mere.. Selvom de sikkert gerne ville.. :)
Gravatar

#3 Nicki52 11 år siden

Jeg forvekslede lige Kelly Carlson med Kelly Clarkson. Har den nået Danmark endnu den serie.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 lagoni 11 år siden

#3 - jeg mener den her kørt 2-3 år herhjemme, vist på Kanal4 primært. Rigtig god serie, men på et tidspunkt synes man bare der er sket alt, alt for meget, det kommer efterhånden lidt for langt ud.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#5 Bardoboy 11 år siden

#3 Kanal5 har ihvertfald været igang med at vise den, men den har desværre aldrig fået en ordenlig chance herhjemme, og blev hurtigt forvist til de sene nattetimer.
Gravatar

#6 Nicki52 11 år siden

Derfor jeg ikke kender til den :D
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Bardoboy 11 år siden

#6 jeg tog også en sats i sin tid med den serie. Faldt ved et tilfælde over den en aften, og så de sidste 20 min., men det var nok til at jeg prøvede at købe første sæson, og mand hvor har jeg ikke fortrudt det siden! :)
Gravatar

#8 Highland Park 11 år siden

Ja det er en ret fed serie - og Joely Richardson er knageme charmerende. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: