Til næste sommer bliver Spider-Man igen rebootet. Det er Marvel, der står for at lave filmen for Sony. Til gengæld for tjenesten har Marvel fået lov til at låne Spider-Man til deres film – heriblandt den kommende “Captain America: Civil War”. Men byttehandlen går også den anden vej.

Se også: Ny trailer: Spider-Man viser sig frem i “Captain America: Civil War”

Det er Marvel-chef og producent for det kommende Spider-Man-reboot, Kevin Feige, der nu afslører, at der også vil blive lånt Avengers-karakterer ud til Spider-Man-filmen:

”Han er en del af universet nu, og det sjove ved universet er, at karakterer bevæger sig frem og tilbage,” siger Feige til Entertainment Weekly.

Dermed er Spider-Man nu en officiel del af MCU både nu og i fremtiden. Der spekuleres således allerede i, om Captain America og Iron Man skal medvirke i det kommende reboot, der angiveligt får titlen “Spider-Man: Homecoming”, hvilket endnu ikke er officielt bekræftet.

I “Homecoming”-storylinen fra tegneserierne medvirker både Captain America og Iron Man, så det er ikke usandsynligt, at de vil medvirke til at kickstarte det nye Spider-Man-univers.

“Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 7. juli i 2017.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 David Munch 8 år siden

"Thor 4: Tea visit at Peter Parkers House".

Skriv ny kommentar: