Når Marvel Studios langt om længe introducerer Jack Kirby og Stan Lees legendariske superheltehold, Fantastic Four, til MCU, bliver det ikke med endnu en origin story.

“Captain America: The First Avenger”, “Ant-Man”, “Guardians of the Galaxy”, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”. Marvels superhelteunivers er fyldt til randen med oprindelseshistorier, men den første “Fantastic Four”-film i franchisen bliver ikke en af dem.

Det har Marvel Studios-overhoved, Kevin Feige, gjort klart, rapporterer The Hollywood Reporter. I stedet tager man ved lære fra Sony og Marvels kollaborative supersucces, “Spider-Man: Homecoming”, der droppede oprindelseshistorien, som – ligesom med “Fantastic Four” – allerede var blevet fortalt to gange tidligere.

Feige forklarede: “Mange mennesker kender den her oprindelseshistorie. Mange mennesker kender de grundlæggende elementer. Hvordan tager vi det og kommer med noget, de aldrig har set før?”

20th Century Fox, som i 2019 blev opkøbt af Disney, fik startet to forskellige “Fantastic Four”-franchises, der dog aldrig nåede at leve op til den ikoniske status, som superheltefamilien har opnået i tegneserierne. Med en ny franchise hos Marvel kan vi dog glæde os til en fortolkning, som åbner op for universet på måder, som aldrig var mulige hos Fox, og forhåbentlig resulterer det i en “Fantastic Four”-film, der kan yde sit kildemateriale retfærdighed.

Læs også: “Første trailer til ‘Black Panther: Wakanda Forever’ afsløret sammen med meget mere Marvel”

Jon Watts, der netop stod for at introducere den origin story-løse Spider-Man til MCU, trak sig tidligere i år som “Fantastic Four”-instruktør, da han havde brug for en pause fra Feiges superhelteunivers. Selvom man stadigvæk leder efter en erstatning, er filmen dog sat til at kunne opleves i biograferne landet over den 7. maj 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: