I forbindelse med “Cop Out”, der fik en mildest talt dårlig modtagelse af de amerikanske filmkritikere, langede Kevin Smith ud efter anmelderne med ordene, at de ”kan stikke til ‘Cop Out’ alt det, de vil, med deres giftpenne, men det ændrer stadig ikke ved, at det er en sjov film.”

Det er dog tilsyneladende ikke kun anmelderne, der ikke synes, at “Cop Out” er voldsomt sjov. På IMDb har den således kun scoret middelmådigt 5,7 ud af 10.

Se også: Kevin Smith forsvarer “Cop Out” mod dårlige anmeldelser.

Senere fortsatte Smith på Twitter, hvor han skrev: ”Det var sørgelig at se [kritikerne] slagte den. Den hedder ‘Cop Out’. Lyder det som en ambitiøs titel? Hed den ‘Schindler’s Cop Out’?”

Nu er Kevin Smith så snart klar med sin nye film “Red State”, og måske i et forsøg på at komme anmelderne i forkøbet er han atter ude med riven.

Smith siger, at anmeldere ikke altid ser en film af lyst og måske allerede hader den på forhånd. Samtidig mener han, at især online-anmeldere forsøger at finde på kreative måder at gøre grin med hans film på i stedet for at argumentere for, hvorfor de ikke kan lide den.

Smith fortæller desuden, at anmelderne er unødvendige, eftersom han kan nå ud til sine fans selv via f.eks. Twitter, som ifølge Smith har flere læsere end de fleste aviser. Hvorvidt Smith dermed er tilfreds med, at det kun er hans fans, der hører om og ser hans film, nævner han ikke noget om…

Er du enig i Kevin Smiths kritik? Er anmeldere forudindtagede og unødvendige? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 John McClane 13 år siden

De er i hvertfald ofte skide unødvendige.
Gravatar

#2 El vez 13 år siden

Hvis han er så sikker på at han kan nå ud til sine fans via twitter osv, kan man jo undre sig over hvorfor han piver så meget over anmeldelser hele tiden.

Dether er meget usympatiske træk fra Smith og jeg synes ærligt talt mandens ego også snart er "too fat to fly".
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 13 år siden

Muligt de er forudindtaget, men med det LORT hans to sidste film har været (Cop Out er en af de værste film jeg nogensinde har været så uheldig at lægge øjne til), så er det sgu svært ikke at være det. Så stop dit tudefjæs Smith, dine film stinker og er bare ikke sjove, ikke engang ufrivilligt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 Coffey Mug 13 år siden

Barnlig opførelse Kevin... Gå nu væk...
Gravatar

#5 Muldgraver 13 år siden

John McClane (1) skrev:
De er i hvertfald ofte skide unødvendige.


Jeg formoder du refererer til Kevin Smiths film...?
"Mørk ånde i det grønne krat." G. Trakl
Gravatar

#6 John McClane 13 år siden

Muldgraver (5) skrev:
Jeg formoder du refererer til Kevin Smiths film...?


Egentlig var det anmeldelser generelt. Men jo, KS' piveri og film er sgu lige så kedeligt.
Gravatar

#7 misuma 13 år siden

Jeg glæder mig nu til at se hans Red State, hvad han ellers skriver på nettet rager mig en kaktus.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#8 Kruse 13 år siden

Han piver lidt og det klæder ham ikke. Men anyways, så glæder jeg mig meget til Red State, som forhåbentlig er bedre end de seneste to elendige film fra Kevin Smith.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 Jack--- 13 år siden

Kan kun give Smith ret, det virker tit som om anmeldere hader film på forhånd, i sær hvis det er en 2'er eller mere, og de kan som regel kun li' visse genre af film, hvilket gør det irrelevant for dem at anmelde andre film.. desuden er det præcis sårn de fleste filmz brugere også er herinde, altså ligesom trælse anmeldere som alligevel ikke kan li film.
Gravatar

#10 Viking Wizard 13 år siden

Jeg synes tit, jeg oplever, at online-anmeldere går mere til ekstremerne i et forsøg på at skabe sig et navn. Jo voldsommere nedslagtningen er jo bedre - det skaber omtale om deres blog, site etc. Disse anmeldelser er langt fra altid nuancerede og velargumenterede, og så er vi tilbage ved det ældgamle "tomme tønder buldrer mest"-ordsprog.

Dermed ikke sagt at Kevin Smith har ret i hans barnlige angreb på hele anmelderstanden.
Men der er, efter min mening, alt for mange selvbestaltede anmeldere, der bliver udråbt til orakler, på trods af anmeldelser, der i bund og grund er dårligt håndværk.

Skriv ny kommentar: