Modsat sin filmfigur Silent Bob har Kevin Smith aldrig været bleg for at tale fanden et øre af, og nu hvor han angiveligt har droppet filmkarrieren, får han måske mulighed for at gøre det på fuld tid.

Smith er ifølge Vulture således i gang med forberedelserne til et nyt talk-show med sig selv i værtsrollen. Showet vil primært henvende sig til Smith-fans i alderen 12-34.

Se også: Kevin Smith boykotter pressen til sin nye film.

Planen er, at Smith og en endnu ukendt med-vært vil sludre om dagens emner, hvorefter Smith vil interviewe en kendt person. Der vil også være et komedie-segment, som foregår uden for studiet, i stil med The Daily Show.

Smith arbejder pt. også på et andet tv-projekt – et reality-show, der vil omhandle hans tegneserieforretning Jay and Silent Bob’s Secret Stash i New Jersey.

Næste år får Smiths hockey-komedie “Hit Somebody” – hans efter eget udsagn sidste film – premiere.

Se også: Kevin Smith køber sin egen film – for 20 dollars.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 chandler75 12 år siden

# 8 Jeg tror, "Clerks" og "Chasing Amy" har bidt sig fast, da jeg synes, at de indeholder noget mere substans end hans øvrige film, som ofte primært består af popkulturelle referencer, som jeg ikke rigtig længere kan få det store ud af.

Og jeg er enig mht. "Dogma" - måske er jeg bare blevet gammel og gnaven, men jeg kan ikke rigtig længere se det sjove i ting som The Poop Monster...

# 9 Jeg er enig i, at han er alle de ting (du kan føje glad for at høre sig selv tale til listen), men alligevel synes jeg, at han formår at skrue historier fra sin hverdag sammen på en virkelig underholdende og medrivende måde.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#12 kassemir 12 år siden

Hmm... tror helt sikkert godt det her kan virke. Hvis man har set lidt interviews med Smith, så ved man, at han sagtens kan være sjov og underholdende, når han bare snakker.
Så med en god medvært, og et tidssloy på en kanal a la HBO, eller i hvert fald en kanal, hvor Smith ikke får mundkurv på, hvis det ligesom gi'r mening.

Men kan helt sikkert sagtens se det her virke.

Skriv ny kommentar: