Ifølge Peter Jackson er der planer om at udgive en 3- eller 4-disk udgave af “King Kong” i slutningen af året. Udgivelsen vil komme til at indeholde slettede scener, bloopers og en hel ny række dokumentarprogrammer der vil gå i dybden med de tekniske detaljer, som der ikke var plads til i “The Production Diaries”. På nuværende tidspunkt afhænger udgivelsen dog af Universals beslutning om filmens fremtid på det digitale medie.

Samtidig kommer Jackson igen ind på at der er snak om en samlet “Ringenes Herre” udgivelse, der formentlig bliver i high definition. Jackson mener at det vil være naturligt at udgive en samlet boks når filmene skal udgives i HD, men understreger at han ikke har hørt om nogen konkrete planer indtil videre.

For tiden arbejder Peter Jackson på manuskriptet til “The Lovely Bones” som han netop er gået i gang med. Samtidig holder han et års velfortjent ferie efter 10 års filmproduktion. Jackson er dog stadig Executive Producer på filmatiseringen af “Halo”, så helt fri fra filmene har han altså ikke…Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 pulse83 18 år siden

Ikke nogen overraskelse. Men der bliver ikke nævnt om det er en evt. forlænget version af King Kong der er tale om.

Og mums. Ringenes Herre i HD. Jo tak! Fellowship of the Ring EE udgivelsen, kunne godt bruge en opdateret version af billedet. Den er begyndt at vise svaghedstegn på sine gamle dage. Så det boksset glæder jeg mig gevaldigt til.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#2 Bates 18 år siden

Det lyder alt sammen godt. Det ser jeg frem til!
Gravatar

#3 Silver666 18 år siden

Ja ingen overraskelse i det jo,
Jackson er jo kendt for at malke fansne for penge
se bla alle de Dvd udgivelser af Ringenes Herre der har været.
Gravatar

#4 zamm- 18 år siden

Godt jeg ikke købte LOTR EE Box, var lige ved at gøre det! Mente også der ville komme en stor udgave af de film!

Men apropos King Kong, skulle der ikke komme en udvidet udgave af den film?? Det er måske den her? Eller er det mig der er ude på et sidespor? :S
Men hvis dette ikke er den udvidet udgave, så lad for Guds skyld være med at udgive den bagefter denne udgave!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#5 pulse83 18 år siden

Jeg er så træt af at høre at X malker Y for penge ved at udgive forskellige versioner af film. Der er INGEN der er tvunget til at købe nogen af versionerne og dem der gør det er formentligt fuldt ud tilfreds med det!
Excuse me, Flo!
Gravatar

#6 El vez 18 år siden

#3 Der har været en udgivelse til hver målgruppe hvis du spørger mig:

- Standard udgaven (selv her snakker vi en habil 2-disk udgave) til det brede publikum.
- Extended Ed. (Massiv 4-disk, sansynligvis blandt de bedste dvd-udgivelser nogensinde) for fans og entusiaster
- Gift Set til samlerne der gerne vil have endnu mere.

Jeg tvivler på at der er mange brugere der har købt flere udgaver, medmindre det er fordi de selv har ønsket at eje f.eks begge cut af filmene.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#7 zombieman 18 år siden

jeg kan ikke forstå den harme der er over de udgivelser der har været vi fik at vide at der kom en 2 disc i starten af året for dem der bare gerne ville have filmen og er ligeglad med features. Sidst på året kom 4 discen som de fleste herinde jo nok har. Hvis man tænker sig om er eneste alternativ at skrotte en af udgivelserne.
Hvis man ikke havde udgivet den normale udgave have hr og fru jensen som bor nede for enden af vejen i det lyserøde hus aldrig købt disse film for de går sgu ikke lige ud og smider 450 kr pr film.
Hvis man ikke havde kommet med noget specielt som de forlængede udgaver havde der været en masse brok fordi der ikke var nok features eller DTS lydspor osv.
Jeg synes måden de gjorde det på var helt rigtig alle havde råd til at få fat på filmene. Vi fik den forlængede udgave, features og DTS og Jackson og filmselskabet tjente styrtene med penge hvilket vel også er fortjent når man tænker på hvor gode både filmene og dvdérne er.
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#8 kill the bills 18 år siden

Jeg håber da virkelig, at de laver den King Kong EE box!!!!
Gravatar

#9 BossDanmark 18 år siden

Jeg har ikke noget problem med de mange udgaver - hvis de dog bare ville mede rent flag omkring hvad de ville gøre. Jeg er et par gange blevet skuffet over at der pludselig kom en ny ny udgave - med lidt ekstra som jeg gerne ville have, men hvor jeg allerede havde købt den store delux-jeg-skal-komme-efter-dig udgave. Og så 6 måneder efter kommer den store-ekstar-delux-jeg-skal-komme-efter-dig udgave. Hvis de dog bare ville sige det. Men det er jo nok fordi at de håber at vi køber igen igen. Jeg er nået dertil at jeg venter et godt stykke tid - og så tjekker jeg alle forums for om der skulle komme en ny udgave og så køber jeg. Og selv der, er det gået galt. Så - kom endelig med alle de udgaver der kan findes frem - men sig det dog!
"Jeg ska' ha' noget coke. Det ska' jeg da ha'. Det ska' jeg da haaaaa'"
Ulrich Thomsen som Peter i 'Blinkende Lygter'
Gravatar

#10 thomas040 18 år siden

#9

hvis de sagde det på forhånd, ville de jo ødelægge deres forretningsplan...

de har nok fået nogle stykker til at smide penge efter det samme igen og igen, nogle gange... og det er god forretning

hvis apple foreksempel fortalte om alle de ipods de ville udgive nu, og om 6 måneder, så ville de tabe en masse penge på at folk ikke købte nu, men ventede
og det er dårlig forretning...

du skal nok indstille dig på at det aldrig bliver anderledes...
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: