Der er nu kun få dage til, at de gyldne Oscar-statuetter skal uddeles, og er man endnu ikke kommet i den helt rette Oscar-stemning, så har AMPAS i bedste “Mens vi venter”-stil oprettet en YouTube-kanal til at hjælpe lidt til.

Her kan man se en hel række interviews med skuespillere og andre filmfolk, hvor de fortæller om, hvordan det er vinde og “tabe” Oscars, hvordan det har været at arbejde på store Oscarfilm, samt hvad der har været deres favorit Oscar-øjeblikke.

Se bl.a. streakeren, der løb på scenen under David Nivens tale, Jack Palance lave armbøjninger med kun én arm, Roberto Benigni gå amok i glæde, en tårevædet Halle Berry samt mange andre store øjeblikke.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 filmz-vassago 16 år siden

Jeg skriver lige nogle tider på nogle andre måske seværdige shows.

BBCs filmmagasin, Talking Movies, sender et tidligt optakts program om dette års Oscar uddeling. Den sendes på BBC World kl. 14:30 og det varer en halv time

TCM ser også ud til at sende lidt (udover deres film). Der sendes et program kl. 05:25 søndag morgen ved navn: The Biggest Awards Night in Hollywood, og igen kl. 15:50 i tilfælde af at tømmermænd skulle have taget lysten til at se med i den tidlige udgave.

Den tyske kanal Pro7 sender hele showet samt fra den røde løber.

Norske NRK2 sender kl 20:25 filmmagasinet Filmplaneten. De har mulighvis fokus på Oscar-uddelingen eller nogle af de nominerede film.

Film:
TV2 sender kl. 21:00 filmen "Cinderella Man" der var nomineret til 3 Oscars i 2005.

TV2 Zulu sender 00:50 filmen "Before Night Falls", den gav hovedrolleindehaveren Javier Bardem en Oscar-nominering i 2001.

TV2 Film kan man kl 14:05 se mesterværket "Godfather". Filmen ligger nr. 1 på IMDbs top 250 - og filmen fik ikke mindre end 11 nomineringer i 1973, men vandt "kun" i 3 af kategorierne.

Lige bagefter på samme kanal, TV2 Film, viser de fortsættelsen Godfather Part II. Den starter kl 16:55. Ligeledes 11 nomineringer i '75, men den løb med sejren i 6 af kategorierne.

Senere på aftenen, kl 20:05, viser TV2 Film "Forrest Gump", der fik hele 13 nomineringer i 1995, hvoraf 6 blev omsat til en gylden statuette.

Derudover sendes der typisk en del Oscarfilm på kanaler som TV1000, Canal+, TCM, Arte mfl.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#12 Wrangque 16 år siden

#11 Nice! Godt arbejde
Gravatar

#13 filmz-Arcona 16 år siden

100 film, 100 quotes, 100 tal

imponerende arbejde!
Gravatar

#14 filmz-Arcona 16 år siden

Gravatar

#15 frankdrebin 16 år siden

#11 - Tak for den lille sammensætning :)

"Before Night Falls" er en fin film :) Jeg nød den meget. Men aldrig har jeg været vildledt så meget af et DVD cover. På coveret er Johnny Depp, som fylder mere end Oliver Martinez, men han er med i maks 2 min af hele filmen :( Og hvorfor er det ikke Javier Bardem der er på forsiden??

Before Night Falls Cover
Gravatar

#16 filmz-vassago 16 år siden

Det skal måske lige nævnes, at alt sendes søndag :)
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock

Skriv ny kommentar: