Den amerikanske komedie-serie “Studio 60 on the Sunset Strip” er blevet droppet af kanalen NBC.

Det kommer ikke overraskende, da serien havde lave seertal trods rosende ord fra anmelderne, og der har også længe været rygter om, at serien ville blive droppet, da NBC har mange nye ideer til serier, der efter planen skal kunne tiltrække et større publikum.

Matthew Perry og Amanda Peet spillede hovedrollerne i serien, der handler om en genial komedieforfatter (Perry), som arbejder på et sketch-show. Peet har rollen som bossen for tv-kanalen, hvor sketch-showet kører.

Andre mere eller mindre populære serier fra NBC, som “Medium” og “Scrubs”, bliver ikke droppet indtil videre, og har begge fået en sæson til.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#11 blahblah 14 år siden

#10
Jaja, men hun er stadig derude. Det er ikke fordi hun er på vej i glemmebogen... endnu.
Gravatar

#12 rockysds 14 år siden

Synes også det er en skam at denne fremragende serie bliver droppet efter kun en sæson. Er desuden helt enig i, at man ikke kan kalde den en komedieserie.
Matthew Perry er dejligt sarkatisk, og seriens måske største præstation var, at den klarede, at få mig til ikke at irriteres over Amanda Peet. Hun var faktisk god og passede rigtig godt i rollen. Who knew...
Sad loss, selvom det har været længe undervejs.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#13 Zabriskie 14 år siden

# 8-9-10

Det undrer mig ikke at denne serie (inklusiv Perry) slet ikke er så dårlig igen. Har altid syntes at Perry var den af venner-skuespillerne med mest format...
Le temps détruit tout
Gravatar

#14 lagoni 14 år siden

#9 - at bruge den som erstatning for Gilmore Girls er måske lidt en genreforvridning :)

Den mangler forresten stemmer på imdb, kom frisk!
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#15 Outbound Sith 14 år siden

#14 Æv, nåede ikke at stemme. (Eller at se, hvad afstemningen helt præcist gik ud på for den sags skyld... :) )

Jeg synes helt seriøst ikke, at sammenligningen med "Gilmore Girls" er helt i skoven. Det er da rigtigt, at de to miljøer er vidt forskellige, men begge serier har... undskyld, HAVDE *hulk*, den intelligente, snappy dialog, de morsomme, ikke-slap stick optrin og de mange postmoderne, populærkulturelle referencer til fælles. På de punkter ville det i hvert fald have været en fuldgod erstatning.

#12 Amanda Peet er ikke bare "ikke irriterende" i den serie. Hun er IMO helt vidunderligt uimodståelig! :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#16 lagoni 14 år siden

#15 - mente bare at den ikke har stemmer nok til at ha' stjerner på imdb. Der var ikke nogen afstemning, synes bare dens karakter skal kunne ses :)

Og Gilmore Girls er da milevidt fra Studio 60. Kan godt være de begge har snappy dialog o.l., men så stopper det da der - den smule jeg har set af Gilmore Girls (jeg har ikke ste så meget, så kan godt være jeg tager fejl) er da hyggelig, men så ikke mere. Studio 60 er på sin vis samfundskritisk og går meget mere i dybden end Gilmore Girls. Men måske kommer det af at jeg ikke bryder mig om Gilmore Girls, så skal af princip bare modargumentere :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#17 Xerxeskosaurus 14 år siden

Har "Studio 60 on the Sunset Strip" været vist på dansk TV?
Gravatar

#18 Outbound Sith 14 år siden

#16 (Det her kan gå hen og blive en laaang tråd! :P)

Kan du i det mindste acceptere, at man kan se Studio 60 som "Gilmore Girls + et par ekstra lag"? Den fik jo desværre kun en sæson, så det er svært at spå om, hvad de kunne have drevet det til.

Og hvis du stiller det op alene som "samfundskritisk vs. hyggelig", så kan der være noget om det. Men det er også en noget sort/hvid, forsimplet udgave af virkeligheden (eller hvad man nu skal kalde det.)

Det lyder som om, du bortdømmer Gilmore Girls, bare fordi det er en "hverdagsserie", hvor folk ikke har superkræfter eller løser mordgåder i New York i selskab med Gary Sinise. Nogen vil måske sammenligne den med alle de andre ungdomsserier, men fx. skiller den intelligente humor (som til tider kan være helt "Frasier"-agtig) den ud fra mængden.

Indimellem er der heller ikke noget galt i, at se en serie, hvor det er lidt hyggeligt, og man føler sig i trygge hænder. Men omvendt har seriens bagmænd heller ikke været bange for at tage nogle vilde spring hist og her med ting, som man som trofast seer ville have forsvoret ville ske. Det er smag og behag, om man er til den slags, men Gilmore Girls var den første TV-serie, hvor jeg for alvor var følelsesmæssig engageret i handlingen og figurerne.

Til at starte med havde jeg også kasseret den, som bare endnu én i en uendelig række af serier primært rettet mod piger på linie med One Tree Hill eller The O.C. Men det ændrede sig lynhurtigt, da jeg rent faktisk fik set et helt afsnit! Så måtte jeg på den mest ydmygende facon tigge en af mine venner om at låne hans(!) boxset med 1. sæson.
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#19 lagoni 14 år siden

#17 - den kører på Kanal 5 søndag 18.30, har vist været i gang 3-4 uger.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#20 lagoni 14 år siden

#18 - så, nu skal vi ikke blive personlige og bringe Gary ind i det her! :) Men jeg siger ikke der er "noget galt i" at se hyggelige serier (som du selv kalder Gilmore Girls) og jeg kan sagtens se hvorfor folk kan li' den, den er da ganske underholdende og specielt de to hovedroller spiller godt. Det er bare ikke en serie jeg selv gider følge med i og kan ikke rigtig komme med anden grund at det bare ikke lige er mig, sådan en serie. Jeg vil stadig påstå den ikke kan ses som erstatning for Studio 60, da de - for mig - er langt fra hinanden i stemning og stil.

Men som sagt, mit kendskab til Gilmore Girls er ikke særlig stort, tror aldrig jeg har set et helt afsnit, så kan egentlig ikke udtale mig så meget om det - det kan godt være den bliver bedre hvis man ser mere, det er bare ikke noget jeg har lyst til, hvor i mod da jeg så Studio 60 første gang, var jeg hooked efter 15 minutter.

edit: og hvad man mener med 'erstatning', er sikkert forskelligt. Når jeg ser den søndag, er det som regel i erstatning for en film senere om aftenen og det er jo ikke det samme. Men dete r stadig ikke to serier jeg vil sammenligne, basta! :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

Skriv ny kommentar: