Den amerikanske komedie-serie “Studio 60 on the Sunset Strip” er blevet droppet af kanalen NBC.

Det kommer ikke overraskende, da serien havde lave seertal trods rosende ord fra anmelderne, og der har også længe været rygter om, at serien ville blive droppet, da NBC har mange nye ideer til serier, der efter planen skal kunne tiltrække et større publikum.

Matthew Perry og Amanda Peet spillede hovedrollerne i serien, der handler om en genial komedieforfatter (Perry), som arbejder på et sketch-show. Peet har rollen som bossen for tv-kanalen, hvor sketch-showet kører.

Andre mere eller mindre populære serier fra NBC, som “Medium” og “Scrubs”, bliver ikke droppet indtil videre, og har begge fået en sæson til.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Outbound Sith 14 år siden

Okay, så! ;) (Så bliver tråden nok ikke så lang alligevel.)

Og hvis du skulle ombestemme dig, så har jeg 5 (og forhåbentlig snart 7) boxsets, du bare kan låne. :P
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#22 lagoni 14 år siden

Tænkte nok et 'basta' ville afgøre sagen, der er intet der kan slå det.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#23 lagoni 14 år siden

Kan det passe det ikke kommer på Kanal 5 i dag? Så vidt jeg kan se, så er der So You Think You Can Dance fra 17.15 og helt til kl 20 og altså ingen Studio 60 kl 18/18.30 som der plejer.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#24 jessup 14 år siden

Jeg kan slet ikke se at det er relevant at sammenligen med Gilmore Girls.
This is just until June
Gravatar

#25 filmz-grev_michal 14 år siden

Jeg så de første par afsnit i denne serie og den fangede altså heller ikke helt mig - jeg gav den en chance pga Perry. Han har altså mere talent end folk giver ham credit for. Han har allerede lavet et par hæderlige film i komedie genren og tror sagtens han kan slå sig fast der.

Jeg tror at serien blev markedsført forkert - mange forventede det var en komedieserie og det er mere et drama som jeg så en anden nævnte. Den manglede dog et eller andet for at fange mig.


Scubs mere eller mindre succesfuld ?

Braff was nominated for the Golden Globe award for Best Actor in a Television Series, Comedy or Musical in 2005, 2006 and 2007, but lost to Jason Bateman for Arrested Development in 2005, to Steve Carell of "The Office" in 2006, and to Alec Baldwin of 30 Rock in 2007.

Scrubs won a George Foster Peabody award for its 2006 season; the press release specifically noted the Wizard of Oz parody episode "My Way Home", directed by series star Zach Braff.

Sidste sæson blev specielt hædret og deruover emmy nomineret også kalder man den mere eller mindre successfuld....ehmm Personligt synes jeg det er en af de bedste sitcoms der er kommet de sidste år.

Skriv ny kommentar: