Arbejdet med at lave en ny “Star Wars”-film har trukket ud længe. Flere kreative kræfter er blevet udskiftet, men heldigvis kommer der nye til.

Manuskriptforfatterne Damon Lindelof og Justin Britt-Gibson meldte ud for en uge siden, at de er stoppet med at skrive på den kommende “Star Wars”-film, de var tilknyttet. Til gengæld kan Variety nu berette, at den næste spillefilm, som Sharmeen Obaid-Chinoy (“Ms. Marvel”) skal instruere, bliver skrevet af manuskriptforfatter og producent Steven Knight.

Valget af Knight til at skrive en “Star Wars”-film er spændende: Han startede sin karriere med at specialisere sig inden for krimi-dramaer med film som “Dirty Pretty Things” og “Eastern Promises”. Siden har han udforsket nye genrer som dramaer, biopics og thrillere. Mest bemærkelsesværdigt er hans rolle som executive producer og skaber af BBC’s mafia-lignende serie “Peaky Blinders”.

At Lindelof og Britt-Gibson stopper med deres arbejde på den kommende “Star Wars”-spillefilm, er ikke et særtilfælde. Siden 2019’s “Star Wars: The Rise of Skywalker” har Lucasfilm planlagt og annonceret flere spillefilm med store kreative kræfter, som desværre er blevet aflyst eller lagt på hylden. Dog er der forventninger om, at annonceringen af Obaid-Chinoys “Star Wars”-film kommer samtidig med afholdelsen af The Star Wars Celebration in London, som forløber start april.

Læs mere om aflyste “Star Wars”-spillefilm her: “Status på ‘Star Wars’: Info om kommence film offenliggøres i april”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: