DC Films har planlagt kampagnen i flere måneder. Nu er det officielt: “Wonder Woman” går efter Oscar-succes – stor kampagne lanceret.

Se også: DC Films satser stort på Oscar-succes til “Wonder Woman”

Det er ScreenRant, der skriver, at DC Films officielt satser på at få nomineret “Wonder Woman” i 15 ud af 16 kategorier til Oscar – heriblandt Bedste film, instruktør, kvindelig hovedrolle og fotografering.

Og måske er det denne gang, at en superheltefilm for første gang skal nomineres til Bedste film. “Wonder Woman” har været en stor biograf-succes, nyder bred anerkendelse i Hollywood – og så kan Harvey Weinstein også komme til at hjælpe til.

Aktuelt er producent Harvey Weinstein anklaget for flere tilfælde af seksuelle overgreb på kvinder. Det har gjort sexisme-debatten til et hedt emne i Hollywood, hvilket kan smitte af til Oscar – i den sammenhæng bør “Wonder Woman” stå stærkt.

Warner Bros. satser dog ikke kun på “Wonder Woman”. De kører også aktiv kampagne for “Blade Runner 2049”, “Dunkirk” og “LEGO Batman Filmen”.

Oscar-showet afholdes næste gang d. 4. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Snipp 4 år siden

Så god var wonder woman nu heller ikke. Ihvertfald ikke oscar materiale i mine øjne. Er det bare mig eller er oscar film bliver dårligere i kvalitet hen over årene?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 BlackJesus 4 år siden

Filmen var en standard superhelte film, har ikke forstået den stor hype. Dermed siger jeg ikke det er en dårlig film.

Er bange for alt det snak om womanpower ang. denne film kan få den nomineret.
Gravatar

#3 Justin 4 år siden

#1
ved jeg ikke, plejer kun af se det humoristiske indslag der er i starten af showet

Skriv ny kommentar: