Russell Crowe, der senest har været aktuel med bibelfilmen “Noa”, er efterhånden en erfaren herre, når det kommer til skuespilfaget. Men at instruere en spillefilm har den australske skuespiller derimod aldrig prøvet. Før nu. For Crowes instruktørdebut, “The Water Diviner”, er nemlig undervejs, og i den anledning er den første featurette, som går bag om filmen, blevet udsendt.

Se også: Filmz’ biografanmeldelse af “Noa”

Filmen omhandler en australsk mand (Crowe), der rejser til Tyrkiet for at finde ud af, hvad der skete med hans tre sønner, som forsvandt under Slaget ved Gallipoli i 1915, en brutal konflikt, der kostede flere hundrede tusinde mennesker livet.

Udover Crowe i filmens hovedrolle er navne som Olga Kurylenko (“Quantum of Solace”) og Jai Courtney (“Divergent”) også at finde på filmens rolleliste. “The Water Diviner”, som bliver fotograferet af “Ringenes Herre”-fotografen, Andrew Lesnie, forventes at få premiere senere i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 KimDownUnder 10 år siden

Russel Crowe er fra Wellington, New Zealand. Australierne elsker at kalde ham Australsk, ihvertfald da han var mega populaer.
Gravatar

#2 daneimp 10 år siden

Super fed featurette! Elsker den mands stemme! :D
Gravatar

#3 Nagash 10 år siden

KimDownUnder (1) skrev:
Russel Crowe er fra Wellington, New Zealand. Australierne elsker at kalde ham Australsk, ihvertfald da han var mega populaer.


Fordi det er han ikke længere?

Skriv ny kommentar: