De fleste skuespillere behøver formentlig ikke den helt store salgstale for at takke ja til en Steven Spielberg-film, men nu er Daniel Day-Lewis heller ikke hr. hvem-som-helst.

Se også: Se en række klip fra Steven Spielbergs “Lincoln”.

Den Oscar-vindende superstjerne er kendt for at vælge sine roller med omhu, og da Spielberg tilbage i 2003 tilbød ham rollen som præsident Abraham Lincoln, takkede Day-Lewis da også pænt nej tak.

I et nyt interview røber Spielberg dog, hvad – eller snarere hvem – der fik “There Will Be Blood”-stjernen til at skifte mening. Spielberg fortæller, at han ved en middag med Leonardo DiCaprio forklarede, at Day-Lewis havde takket nej til rollen som USA’s 16. præsident. Til Spielbergs overraskelse modtog han et opkald fra DiCaprio næste morgen med oplysningen om, at Day-Lewis ventede på hans opkald.

Hvad DiCaprio helt præcist sagde, der fik Day-Lewis til at ændre holdning, ved Spielberg den dag i dag ikke. Til gengæld er det dog sikkert, at “Lincoln” med Day-Lewis i hovedrollen vil få premiere i de danske biografer 31. januar 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 strand2800 7 år siden

Lincoln var USA's 16. Præsident B)
Gravatar

#2 BN 7 år siden

Hvad DiCaprio helt præcist sagde, der fik Day-Lewis til at ændre holdning, ved Spielberg den dag i dag ikke.


Det ved JEG til gengæld. DiCaprio behøvede kun at sige ét eneste ord! Ordvekslingen mellem Day-Lewis og DiCaprio kan ses og høres her:

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 Riqon 7 år siden

Egentlig skyldes det en mindre misforståelse. DiCaprio sagde noget i retning af: "It's gonna be the coolest movie ever - and you'll get to slay vampires!!"
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 MMB 7 år siden

strand2800 (1) skrev:
Lincoln var USA's 16. Præsident B)


Kæmpe brøler, håber Filmz retter det :)
Gravatar

#5 lordsasa4 7 år siden

Fail :-)
Gravatar

#6 kiwwy 7 år siden

Nu er det vel ikke noget med vampyrer igen?

Skriv ny kommentar: