“Deadpool 2” springer ikke kun ud med action og jokes, men også to åbenlyst homoseksuelle superhelte – det får nu stor ros.

Der har ikke været mange åbenlyst homoseksuelle superhelte på film, men det ændrer “Deadpool 2” nu på.

Den provokerende antihelt Deadpool provokerer nu helt sikkert i konservative miljøer med Negasonic Teenage Warhead, der i “Deadpool 2” er blevet kærester med en anden “X-Men”-mutant, Yukio.

Den udvikling glæder GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation):

”Negasonic og Yukios storyline er en milepæl i en genre, der alt for ofte gør LGBTQ-personer usynlige, og det bør sende et signal til andre selskaber om at følge dette eksempel for inkluderende og smart historiefortælling,” udtaler GLAAD-chefen Sarah Kate Ellis.

I 2017 fik vi to mindre synlige homoseksuelle superhelte. Først den gule power ranger, Trini, i “Power Rangers” – som indikerede, at hun er til piger, imens der også har været spekuleret i, om Tessa Thompsons “Thor: Ragnarok”-heltinde, Valkyrie, mistede sin valkyrie-kæreste i et tidligere slag imod Hela.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

"Negasonic og Yukios storyline"
Der er bogstaveligtalt ingen storyline mellem dem. De er sammen i filmen, fortæller de er kærester men viser på ingen tidspunkt at de har noget romantik mellem dem. De slås kort sammen men ellers står de blot sammen. Er det virkelig så lidt der skal til for at glæde GLAAD? :/
Gravatar

#2 Justin 5 år siden

#1
GLAADe for det er det da fint :)
Gravatar

#3 LarsMan89 5 år siden

Yay! Gays in the movie! This means it's good then, right?! Nej spøg til side, diversitet er godt og det er rigtigt der har ikke været særligt mange lgbt-superhelte.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

Ja efter at have set filmen må jeg sige, ja det bliver nævnt og det er så det. Men hvis GLAAD kan blive glad for det så fint nok.
Gravatar

#5 Star Trek fever 5 år siden

Hvorfor er deres seksuelle observans overhovedet relevant?
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: