Liam Neeson, der optrådte som den første skurk i Christopher Nolans “Batman”-univers, slår fast, at Ra’s Al Ghul ikke vil være at finde i den tredje del, “The Dark Knight Rises”.

Dog siger Neeson, at det først og fremmest skyldes, at han ikke er blevet tilbudt rollen, men at han glædeligt ville vende tilbage som skurken, der konsekvent leder efter nøglen til evigt liv.

“The Dark Knight Rises” tæller dog allerede skurken Bane og sandsynligvis også Catwoman. I hvert fald spiller Anne Hathaway rollen som Catwomans alter-ego, Selina Kyle, og det forventes, at hun også trækker i det stramme læderkostume og svinger pisken.

Liam Neeson har samtidig kunnet løfte sløret lidt mere omkring sin lille rolle i den kommende “The Hangover 2”, hvor han spiller en irsk tatovør – en rolle, som hans ven Bradley Cooper tilbød ham med et par dages varsel.

Se også: Tom Hardy gør sig stor til rollen som Bane i “The Dark Knight Rises”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Kiksmann 11 år siden

Denne film ville klart have varmet lidt på foråret.

Det gør ikke noget at Ras ikke vender tilbage i netop denne film, det ville være en tand for tidligt, og der er jo stadig en god potion banditter endnu :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#2 X&O 11 år siden

Anne Hathaway har referet til sin karakter som Catwoman, så det skulle undre meget om hun ikke kommer til at trække i katte-outfit.
Gravatar

#3 Batsy 11 år siden

Altså, Jeg vil med glæde se ham igen, men der vil blive for mange skurke tror jeg. Det os fint at han er død vis han er det.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Riqon 11 år siden

at han glædeligt ville vende tilbage som skurken, der konsekvent leder efter nøglen til evigt liv.


Øhm, blander man nu ikke Batman Begins lidt rigeligt sammen med Batman TAS?

#2 - Det kan være, hun bliver mega skuffet, når hun ser manuskriptet og opdager, at hun vitterligt bare skal spille Selina Kyle :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Leo DiCaprio 11 år siden

Jamen så er den film da vist godt og grundig ødelagt. hvorfor inddrage catwoman? Det kommer da til at se så fucking dumt ud.. Æv for helved siger jeg bare. ÆV!!
Gravatar

#6 gladiator 11 år siden

#5

Vil efterhånden sige jeg er åben for alt i Nolans univers... Men det er to skurke som kan falde helt igennem, han har valgt til efterfølgeren.

Det gør det dog kun endnu mere spændende!

Gravatar

#7 Bruce 11 år siden

Han skal da have sin egen franchise. Schindler vs. Wallenberg og med McG indover.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

Skriv ny kommentar: