Det er ikke usædvanlig, at populære film omsættes til videospil, men det kan måske overraske, at ungdomskomedien “Mean Girls” fra 2004 nu får sit eget spil.

Mere overraskende er det dog, at filmens stjerne, Lindsay Lohan, er blevet fjernet fra forsiden til spillet, der udkommer til Nintendo DS. I stedet byder forsidebilledet nu kun på Lohans medstjerner Rachel McAdams, Lacey Chabert og Amanda Seyfried, som spillede de intrigante piger fra plastikkliken.

Spillet skal ligesom filmen følge den nytilflyttede Cady, som skal lære at begå sig på en high school med dens mange forvirrende parringsritualer og intriger.

Det menes nu, at Nintendo og spiludviklerne 505 Games er bekymret for, at Lohans omdømme vil skade salgstallene. Selvom “Mean Girls” blev et hit, har størstedelen af Lohans andre film ikke været den store økonomiske succes i biograferne.

Beslutningen om at fjerne Lohans billede fra “Mean Girls” lader til at være en del af en større plan om helt at fjerne fokus på skuespillerinden i forbindelse med reklame for filmen. Nylige amerikanske tv-spots for filmen har nemlig fokuseret på McAdams og hendes slæng og har helt udelukket Lohan fra reklamerne.

Se også: Lindsay Lohan topløs i “Machete”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Eat this 11 år siden

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Gab :-o
Gravatar

#2 moviefan20 11 år siden

Who knows.. Lohan kunne gå hen og blive den nye Bullock eller Downey Jr, hvis hun da bliver voksen i tide og smider de dårlige bekendtskaber, hun har anskaffet sig. En mindre reformation og hendes karriere kunne være på vej i den rigtige retning. Jeg er ikke fan af hende eller af filmen, men det er nu lidt fejt, at de bare stryger hendes præstation af frygt for et tab. Seems like money makes cowards.
Gravatar

#3 Bardoboy 11 år siden

"Mean Girls" er en alletiders søndagsfilm, men spillet ville jeg nok aldrig kaste mig ud i. At de helt prøver at skjule Lindsay, er nærmest pinligt. De andre tre piger i filmen gør et rigtig godt arbejde, men Lindsay er nu stjernen!
Gravatar

#4 simonselvfed 11 år siden

Who gives a frak?
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 11 år siden

Minder om 'gode gamle' dage og sovjet, når de slettede uønskede 'elementer' fra billeder og andet, hvis de ikke længere passede ind i glasbillede på kommunismen:-) Beviser det at kapitalismen er fundt ud en lige så dårlig styreform?
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: