“Mud”-instruktør Jeff Nichols har samlet sig noget af en stjernetrio til hans kommende film “The Bikeriders”.

Tom Hardy, Jodie Comer og Austin Butler skal lede an i “The Bikeriders”, en fiktiv historie baseret på Danny Lyons billeder og bog af samme navn fra 1967. Det rapporterer Deadline.

Filmen omhandler en fiktiv motorcykelklub i 1960’erne og opleves fra medlemmernes perspektiver. Over et årti udvikler klubben sig fra et samlingssted for lokale outsidere til et mere skummelt slæng, der udfordrer den originale gruppes tilgang til livet.

Den 43-årige Nichols har – ligesom med alle andre film han hidtil har instrueret – også skrevet “The Bikeriders”. New Regency står bag projektet.

Hvor Hardy i mange år har gjort sig som stjerne på det store lærred – blandt andet i film som “Inception” og “Venom” – er både Comer og Butler relativt nye navne på Hollywoods store scene. Comer har sidste år haft store roller både i Ridley Scott-filmen “The Last Duel” og over for Ryan Reynolds i “Free Guy”, mens Butler for nyligt har haft sit store gennembrud som den titulære superstjerne i Baz Luhrmanns “Elvis”. Butler skal foruden også spille med i Denis Villeneuves “Dune: Part Two”, fortsættelsen til instruktørens sci-fi-storfilm fra sidste år.

Læs også: “Jodie Comer erstattes af Vanessa Kirby i Ridley Scotts Napoleon-storfilm ‘Kitbag'”

Hvornår vi kan forvente at se “The Bikeriders” ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: