Disney opkøber sandsynligvis 20th Century Fox i den nærmeste fremtid. Dermed kan MCU-universet blive forenet med “X-Men”. Og det er ikke en god udvikling, mener “Logan”-instruktør James Mangold, der forudser, at det bliver enden på superhelte med R-rating som “Logan” og “Deadpool”.

Se også: Kevin Feige: Ser gerne “X-Men”-franchisen hos Marvel Studios

Disney er nemlig berømte for at målrette til et yngre publikum, der er storforbrugere af merchandise:

Når du laver en film med R-rating, må selskabet acceptere, at der ikke kommer til at være ‘Happy Meals’ eller action-figurer. At sælge filmen gennem merchandise til børn er udelukket, når du laver en film til voksne,” siger James Mangold til Deadline:

Mangold er ikke primært bange for fraværet af vold og bandeord ved et Disney-køb, men derimod, at film målrettet børn har et andet tempo, og dybden bliver markant anderledes, når der skal tages hensyn til et børnepublikum:

Vi går så meget op i den her ide om, at disse film egentlig ikke er fortællinger, men er merchandise-maskiner. Du kan ikke slå karaktererne ihjel, fordi de er så fucking mange penge værd.

Om James Mangold har ret i sine bekymringer om, at det vil være slut med superhelte til voksne, hvis de kommer i hænderne på Disney, vil blive be -eller afkræftet i løbet af ugen, hvor der forventes at komme en officiel udmelding om Disneys køb af 20th Century Fox.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gridlock 4 år siden

Vi ser ikke Disney Logoet ved Marvel film, selv om Marvel er ejet af Disney.
Også Disney har en masse firmaer under dem så som Miramax, Dimension Films og Touchstone Pictures.

Alle 3 firmaer har lavet r-rated film efter de blev købt af Disney.
Der kan sagtens komme flere R-rated superhelte film, sålænge de ikke viser Disney logoet, eller skriver at dette firma er ejet af Disney.
Kan disney sagtens smide en masse r-rated superhelte film ud.
Gravatar

#2 Bachone 4 år siden

tror skam heller ikke de har tænkt sig at lave om på noget der virker, specielt ikke med Deadpool.
Gravatar

#3 Gridlock 4 år siden

#2 Ja Disney er et firma og de kan li og tjene penge både Deadpool og Logan, tjente styrtende med penge.
Så tror ikke Disney har tænkt sig og pille ved det, de vil højst sandsynligt bare bruge Fox til forsat og udsende R-rated film og så er det ellers bare buisness as usual.
Du skal fucke temmelig meget op før Disney går ind og blander sig.
Fra hvad jeg har kunne læse er den eneste grund til at Disney blander sig i Marvel comics (deres tegneserie afdeling) er fordi deres SJW metode og skrive tegneserier på, går ud over deres salg af tegneserier og profit i sådan en grad at selv Disney kan se der er noget galt.

Samme med EA hvis ikke det var fordi der havde været så stor en dårlig omtale på hele det med lootboxes, ville Disney næppe ha blandet sig, de havde været tilfreds med bare og ta deres del af profitten.

Så hvis Fox ikke fucker ALT for meget op tror jeg at Disney er temmelig ligeglade med om de laver R-rated superhelte film.
Gravatar

#4 Snipp 4 år siden

Jeg er stadig skeptisk men man kan jo intet sige endnu helt præcist da disney ikke har udtalt sig om det endnu. Hvis de nu gik ud og sagse at de ikke vil pille ved en r-rating så kunne jeg se mere opbakning fra fans. Men så længe de ikke udtaler sig om det, så vil folk være skeptiske.

Jeg synes det er mere skræmmende at disney kommer så til at eje så meget at de får for stor magt i filmindustrien, som de jo allerede har nu på bl.a.børnemarkedet.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: